Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șofer luat de apă cu tot cu mașină în Marea Britanie, salvat de un cuplu în timp ce echipele de urgență priveau: ”Nu au voie să intre decât până la brâu”

Publicat:

Continue reading Șofer luat de apa cu tot cu mașina in , salvat de un cuplu in timp ce echipele de urgența priveau: ”Nu au voie sa intre decat pana la brau” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șofer ranit de polițiști dupa o urmarire cu focuri de arma in Dorohoi. Dupa ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

11:11, 21.04.2024 - Urmarire cu focuri de arma in Dorohoi. Un tanar a ajuns la spital dupa ce a fost impușcat de polițiștii care au incercat sa il opreasca in trafic. In mașina lui au fost gasite marfuri de contrabanda din Ucraina.

Accident cu trei mașini implicate! Un șofer a intrat cu mașina direct intr-o sala de jocuri!

20:45, 12.04.2024 - Un accident rutier a avut loc astazi in cartierul Maraști din Cluj-Napoca, fiind implicate trei autoturisme. Din primele informații, se pare ca in urma impactului, o autoutilitara a fost proiectata in peretele unei sali de jocuri de pe strada Fabricii. Vom reveni cu mai multe detalii in curand!

Un șofer s-a rostogolit cu mașina pe camp, intre Mociu și Frata

23:20, 06.04.2024 - Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu au defașurat o intervenție sambata seara, in urma unei solicitari care a anunțat un eveniment rutier pe DJ 150, intre localitațile Mociu și Frata. La fața locului au fost alocate o autospeciala cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au gasit…

Un cuplu, lovit intenționat cu mașina de un șofer, in București! Totul a pornit de la o cearta in trafic

11:35, 29.03.2024 - Un cuplu a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer! Totul s-a intamplat in București, dupa o cearta in trafic. Oamenii legii au intervenit de urgența la fața locului. Cum a procedat barbatul, dar și ce au decis autoritațile in cazul lui.

Ani de zile, atat dureaza pana cand o persoana pagubita iși recupereaza in instanța banii pe reparații in cazul unui accident provocat de un șofer cu mașina neasigurata

12:10, 07.03.2024 - Continue reading Ani de zile, atat dureaza pana cand o persoana pagubita iși recupereaza in instanța banii pe reparații in cazul unui accident provocat de un șofer cu mașina neasigurata at Info real.

Tragedie de proporții dupa ce un șofer a intrat cu mașina in camera de urgența a unui spital. Un mort și 5 raniți, printre care și un copil in stare grava

08:05, 14.02.2024 - O persoana a murit și cel puțin cinci au fost ranite dupa ce o mașina a intrat in camera de urgența a unui centru medical din Austin, marți seara, potrivit directorului medical al unitații, citat de CNN.

Un barbat a murit strivit de propria mașina, pe care o repara pe banda de urgența de pe A1

11:50, 30.01.2024 - Un barbat a murit strivit de propria mașina, pe care o repara pe banda de urgența de pe A1 Un barbat in varsta de 68 de ani a murit strivit de propria mașina marți dimineața, 30 ianuarie, pe autostrada București-Pitești. Incidentul s-a petrecut pe banda de urgența a autostrazii A1, la kilometru 27,…

Catalin Crișan s-a operat de urgența. Transformarea ULUITOARE a indragitului artist - FOTO

14:15, 29.01.2024 - Dupa operație, Catalin Crișan a inceput procesul de recuperare și a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook pentru a-și exprima recunoștința fața de medicul care i-a salvat sanatatea. „Vreau sa-i mulțumesc domnului doctor Cristescu Mihai Adrian pentru ca m-a operat și ca acum mi-e bine. La o dubla…


Ce parere ai despre aceasta stire?