Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

5 metode pentru a preveni căldura excesivă din bucătărie pe timp de vară

Publicat:

1. Preparate reci, cele mai indicate

Pregatește tot felul de salate, supe creme reci, consuma alimente care nu necesita sa fie incalzite și bucura-te de aroma fructelor și legumelor proaspete. In plus, organismul tau iți va mulțumi pentru oportunitatea de a elimina toxinele.

2. Folosește cat mai puțina apa

Daca totuși vrei sa gatești rapid ceva, insa nu vrei ca bucataria sa se incalzeasca prea tare, unul dintre secrete este sa adaugi apa cat sa acopere legumele, ci nu mai multa.

3. Acopera vasul de gatit

Acopera vasul in care gatești cu un capac de fiecare data cand gatești. In…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

22:10, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Economia la caldura și curent, aminitiri din epoci triste, pentru romani. Mulți seteaza termometrele la peste 24 de grade, in casa

16:51, 21.04.2024 - proape jumatate dintre romani prefera temperatura in locuinte intre 22 si 24 grade Celsius si chiar peste, iar peste 40% si-au montat termostate inteligente pentru controlul temperaturii, informeaza E.ON Romania, care citeaza rezultatele unui studiu realizat pentru platforma  despre-energie.ro . De…

Lupta cu uleiul incins, inamicul gospodinelor din bucatarie. Ce sa faci sa nu-ți mai sara pe mana: trucuri simple

10:35, 11.04.2024 - Trucul banal care iți ușureaza viața și te ferește de uleiul fierbinteTot ce ai nevoie este o sticla de plastic de 2 litri, pe care o poți gasi in orice gospodarie. Primul pas este sa ii scoți dopul și sa ii tai fundul, astfel incat sa obții o forma asemanatoare cu un vas. Apoi, prinde un elastic de…

RAAL se pregatește sa produca armament și muniție. Nu e primul producator bistrițean care țintește zona aceasta

16:05, 02.04.2024 - Producatorul de sisteme de racire și schimbatoare de caldura RAAL este interesat sa produca armament și muniție. De curand, la obiectul de activitate al companiei au fost adaugate codurile CAEN corespunzatoare producerii de armament și muniție. Acesta nu este primul producator din Bistrița care țintește…

Cinci trucuri ca sa gatesti gustos si hranitor

14:35, 15.03.2024 - Oricine poate invata sa prepare feluri de mancare gustoase si sanatoase cu un strop de rabdare si putina creativitate. Gatitul nu trebuie sa fie o activitate care te seaca de energie sau iti consuma timp pretios, dimpotriva. Te poti bucura de gatit atunci cand alegi preparatele potrivite pentru tine…

Temperatura maxima la care ai voie sa gatești cu uleiul de masline extravirgin. Altfel se va arde mancarea, ce greșeala fac gospodinele

17:00, 09.03.2024 - Multe gospodine fac greșeala de a folosi ulei de masline la gatitul a diverse mancaruri, fara a ști ca trebuie sa respecte un așa-zis punct de fum cand seteaza flacara la aragaz sau cuptor. Care este temperatura maxima la care ai voie sa incalzești uleiul de masline extravirgin. Cum este folosit uleiul…

3 pași pentru alegerea caloriferele pentru casa ta

19:05, 06.03.2024 - Alegerea caloriferelor pentru casa ta poate ridica anumite probleme, mai ales daca este prima data cand faci acest lucru. Pentru confortul tau și al familiei tale, ai nevoie de o temperatura potrivita, care sa te ajute sa-ți desfașori cu drag și cu ușurința activitațile in casa ta, indiferent daca vorbim…

Ți-a ieșit mancarea prea sarata? Trucul simplu prin care poți repara preparatul

08:20, 08.02.2024 - Gatitul nu este tocmai ușor, chiar și atunci cand avem experiența in bucatarie. Este nevoie de multa munca, de la pregatirea ingredientelor, pana la a avea grija la modul in care le fierbem, ori prajim. Ca sa nu mai spunem de micile detalii din bucatarie care nu se invața decat din experiența, cum ar…


Ce parere ai despre aceasta stire?