Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

04:33, 07.01.2020

Cum se pregăteşte delicioasa ruladă de porc cu mere şi scorţişoară. Lista condimentelor care dau savoare

Secretul gustului apetisant al ruladei de porc stă în înnobilarea cărnii cu mai multe condimente şi arome, dar la fel de importantă este şi sotarea ingredientelor care formează compoziţia preparatului.




04:38, 16.12.2019

Cum pregătim cea mai bună salată boeuf. Desertul delicios care însoţeşte preparatul

Savoarea deosebită a salatei boeuf, unul dintre cele mai cunoscute preparate româneşti gătite de obicei în preajma sărbătorilor de iarnă, este dat de prepararea termică, mixajul cărnii cu legumele şi în special…




21:06, 19.10.2019

Bogăție, culoare și savoare la Târgul Mărului de la Fălticeni

Aproximativ 30 de pomicultori, furnizori de materiale şi produse specifice pentru agricultură, producători şi procesatori de lapte şi carne, apicultori, legumicultori și meşteri populari sunt prezenți în zilele…




06:32, 18.10.2019

Cum se pregăteşte delicioasa salată de sfeclă roşie cu nuci şi brânză de capră. Supa apetisantă care însoţeşte preparatul

Pentru a păstra toţi nutrienţii, maestrul de artă culinară Nichi Mărăcine recomandă coacerea sfeclei, şi nu fierberea ei. Savoarea salatei este dată de o plantă cu gust amărui şi picant, a cărei aromă este deosebită.




09:27, 17.10.2019

Savoarea bucătăriei italiene, vineri, seara, la San Marco

San Marco, Italia, specialități de paste și brânzeturi fine. Totul însă în Centrul Vechi al municipiului Târgoviște unde Ristorante San Marco Post-ul Savoarea bucătăriei italiene, vineri, seara, la San Marco apare…




23:27, 13.10.2019

Ce mâncau aztecii: Ouăle de muște și caviarul precolumbian la mare preț

În societatea actuală, insectele sunt prezentate tot mai insistent drept o soluție pentru criza alimentară. Pentru mulți europeni, a mânca insecte este inimaginabil. Însă, în alte părți ale lumii, aceste creaturi…




13:04, 11.10.2019

Soarta cârnaţilor de Pleşcoi după recunoaşterea europeană. Secretul ingredientului care le dă savoare

Cârnaţii de Pleşcoi, al şaselea produs recunoscut şi protejat la nivel european, nu vor mai fi produşi de orice carmangerie din ţară, după ce Asociaţia producătorilor din Buzău a obţinut exclusivitate în fabricarea…




09:47, 28.09.2019

Alivenci, un desert care te va surprinde prin simplitatea și savoarea lui

“Culinaria” Magazin Sălăjean vă propune în această sâmbătă de toamnă rețeta unui desert mai puțin cunoscut în părțile noastre, dar cu rezonanțe ce ating trecutul îndepărtat al românilor, în special al celor din…




10:34, 26.09.2019

Ce bauturi alcoolice poti folosi la gatit? Secretele care vor da savoare preparatelor culinare

Atunci cand prepari diferite feluri de mancare, poti folosi bauturi alcoolice pentru a le potenta aromele. De exemplu, daca vei adauga alcool in prajituri, vei vedea ca acestea vor fi mai fragede si vor avea un…




06:25, 22.09.2019

Reţeta inedită de friptură de muşchi de vită cu broccoli si whisky. Ingredientele care dau savoare preparatului

Un preparat inedit şi cu ingrediente sănătoase, friptura de vită cu broccoli şi whisky se pregăteşte rapid şi va fi în mod cert pe gustul invitaţilor dumneavoastră. Cum se pregăteşte această friptură şi care sunt…




04:33, 17.09.2019

Cum faci cea mai bună mâncare de fasole cu ciolan. Ingredientele simple care îi dau savoare

Bogată în fibre şi antioxidanţi, fasolea este un ingredient de bază pentru o mâncare nu doar gustoasă, ci şi extrem de săţioasă. O reţetă gustoasă este cea a gastronomului sălăjean, Mircea Groza.




10:14, 16.09.2019

5 oferte de neratat la bauturi alcoolice. Bucura-te de savoarea celor mai populare sortimente!

Ne plac reducerile si suntem convinsi ca si tu abia astepti sa gasesti produsele tale preferate la preturi avantajoase. Este extrem de placut sa faci un calcul la finalul cumparaturilor si sa iti dai seama ca poti…




15:12, 11.09.2019

3 rețete inedite de cafea pentru dimineți pline de savoare

Aroma irezistibilă de cafea ne face diminețile mai ușoare și după-amiezile lungi de la birou mai simplu de suportat. Unii o beau cu lapte, alții cu puțină frișcă, unii o îndulcesc și alții o preferă așa cum este…




06:44, 09.09.2019

Cum facem un ghiveci de legume delicios. Secretele desertului apetisant care însoţeşte preparatul

Preparatul este unul de tradiţie în România pentru că se poate servi şi în zilele de post, dar şi ca garnitură alături de carne sau peşte. Savoarea inconfundabilă a ghiveciului se obţine doar dacă legumele sunt…




06:30, 22.07.2019

Cum se pregăteşte deliciosul escalop a la zingara. Secretele sotării ingredientelor care dau savoare preparatului

Gustul apetisant al escalopului stă în combinaţia de carne de porc, ciuperci, bacon şi mirodenii şi, mai ales, în ordinea corectă de adăugare a ingredientelor, dar şi în preparea termică a acestora.




10:36, 18.07.2019

Dulceață de coacăze roșii. Un plus de culoare și savoare pe raftul din cămară

Dintre darurile colorate și aromate ale verii, nu puteau lipsi coacăzele roșii perfecte pentru pentru a ne îmbogăți cămările cu diverse preparate din acestea. Un plus de culoare și savoare pe raful din cămară îl…




17:45, 16.07.2019

Savoarea preparatelor cu specific american, la Fryday, noul restaurant din Food Court Iulius Mall Suceava

De curând, pofticioșii au o nouă destinație în food court-ul Iulius Mall Suceava. FRYDAY le propune un concept delicios și inedit – cartofi prăjiți în ulei de alune – și un meniu apetisant, din care nu lipsesc…




04:21, 14.07.2019

Ardei copţi umpluţi cu sâmburi de caise, reţeta inedită a unui bucătar din Banat. Ce ingredient dă savoare bucatelor

Bucătarul reşitean Uica Mihai are o reţetă inedită de ardei umpluţi, datorită umpluturii lor. Uica spune însă că gustul face tot chinul. Pentru că e ceva chin la desfăcutul sâmburilor de caise, principalul ingredient…




12:16, 10.07.2019

(Publicitate) Berea Albacher Premium 0,66l premiată cu aur de Monde Selection

Produsul Albacher Premium 0,66l a primit distincția Gold Award în cadrul renumitei competiții internaționale World Selection 2019, organizată de Monde Selection Belgia. Berea Albacher este produsă de compania Romaqua…




06:45, 08.07.2019

La Casa- Nunți cu savoare! (P)

Indiferent de eveniment, momentul tortului este unul special și așteptat cu mare nerăbdare de toți invitații. Când vorbim de o nuntă, cu atât mai mult tortul trebuie să fie unul spectaculos și gustos. Iar brandul…




06:07, 04.07.2019

Cea mai ieftină şi sănătoasă mâncare de vară. În cât timp faci supa de roşii perfectă, ingrediente care dau savoare

Bogată în vitamine şi răcoritoare pe arşiţă, supa de roşii este mâncarea perfectă vara. Reţeta gustosului preparat o regăsim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”…




19:42, 02.07.2019

Berea Albacher Premium 0,66 l premiată cu aur de Monde Selection

Berea Albacher este produsă de compania Romaqua Group la fabrica din Sebeș, fabrică ce înglobează cele mai moderne tehnologii existente pe plan mondial. Tehnologia germană de producţie şi îmbuteliere utilizată…




18:07, 01.07.2019

World Selection 2019. Berea Albacher Premium, premiată cu aur de Monde Selection Belgia

Berea Albacher este produsă de compania Romaqua Group la fabrica din Sebeș, fabrică ce înglobează cele mai moderne tehnologii existente pe plan mondial. Tehnologia germană de producţie şi îmbuteliere utilizată…




04:56, 29.06.2019

„Măsura Laptelui”, sărbătoare tradiţională plină de savoare, la Șirnea (Eveniment)

     În fiecare vară, la Șirnea se organizează „Măsura laptelui”, eveniment al prezentului, despre un trecut special.    Dacă vă place mâncarea gustoasă şi brânza de la munte, în week-end puteţi merge la satul…




13:53, 20.06.2019

Terasa Riviere, oaza de răcoare și savoare de pe malul Begăi!

Gurmanzii, printre care Riviere Brasserie se bucură de o reputație foarte bună, dar și pentru pofticioșii de dulciuri sau delicatese, se pot desfăta aici cu preparatele de top din noul meniu. Toate trebuie încercate!…




18:55, 17.06.2019

(video) Savoare, culoare și multe, multe căpșuni: Cum a fost la cea de a III-a ediție a festivalului Strawberry Day de la Château Vartely

În această duminică, Château Vartely și-a suprins oaspeții cu ce-a dea III-a ediție a celui mai aromat festival al verii. Cele mai delicioase senzații și trăiri, vinuri, cocktailuri răcoritoare și muzică live -…




15:13, 14.06.2019

Cea de-a III-a ediție a festivalului Strawberry Day, se anunță una plină de savoare și culoare

Château Vartely Vă invită la o nouă ediție a festivalului STRAWBERRY DAY - care va avea loc pe 16 iunie 2019, începând cu ora 11:00, la complexul turistic Château Vartely.  Cea de a III-a ediție a festivalului…




09:12, 06.06.2019

Cum faci vișinată tradițională. Rețetă plină de savoare, la tine acasă

Iată cum se pregătește vișinata tradițională. Rețetă simplă și aromată a licorii pe care o servesc majoritatea românilor. Vișinata se prepară la începutul verii, se păstrează la damigeană și la sticlă




06:20, 08.05.2019

Reţeta celei mai gustoase ciorbe de lobodă. Ingredientele care îi dau savoare

Puteţi da un gust desăvârşit ciorbei de lobodă roşie cu orice fel de carne aveţi la îndemână; fie că este pui, curcan sau porc, fie că v-a rămas prin congelator o bucată de carne de miel.




00:56, 15.04.2019

Aromă de cozonaci și savoare de produse tradiționale la Auchan

A doua ediție a Târgului de produse locale, organizată prin proiectul „Se poate și aici” de Asociația BronxPeople în incinta complexului comercial Auchan din Bacău s-a încheiat duminică, 14 aprilie, după două zile…