Savoare - Stiri si informatii despre Savoare | prima pagina Ultima actualizare: 03:36:04, 24.04.2024
15:45, 17.04.2024
Uleiul care dă un plus de savoare meselor românilor: uleiul extravirgin de floarea-soarelui, filieră Auchan
Povestea uleiului ecologic de floarea-soarelui, filieră Auchan, și a unui business exclusiv ecologic, explicată de Dacian Badea, Președintele Consiliului de Administrație Fermele Ecologice Silvania Cooperativă…
Nu mai pune pătrunjel sau mărar în mâncărica de cartofi, îi strică tot gustul! Planta care îi oferă o savoare aparte
Mâncărica de cartofi este un preparat potrivit pentru a fi pus pe masă în perioada de post, fiindcă nu este nevoie să folosești ingrediente de origine animală pentru a ajunge la un rezultat savuros. Sfatul nostru…
Restaurantul Potaissa este locul în care savoarea preparatelor vă va cuceri
????În viziunea noastră, trebuie profitat oricând se ivește prilejul unui răsfăț! ???? Momentele de relaxare și de îndeplinire a tuturor poftelor ne sunt necesare tuturor!???? Este esențial să găsim acel
13:25, 16.03.2024
Cum trebuie păstrată carnea de vită la congelator. Cât rezistă și de ce trebuie să ții cont pentru a nu-și pierde savoarea
Pentru ca să rămână proaspătă mai mult timp, majoritatea oamenilor aleg să depoziteze carnea de vită în congelator. Iată cum trebuie să fie ambalată această carne și ce reguli trebuie să respecți pentru a te bucura…
"Cele mai bune filaje nu ne aparțin!" Mesajul SRI de Ziua Femeii face furori pe Facebook: val de comentarii și distribuiri
"Cele mai bune filaje nu ne aparțin" - este mesajul postat, vineri dimineață, pe pagina de Facebook a SRI. Urarea îi aduce, astfel, pe reprezentanții instituției din nou în atenția opiniei publice. În urmă cu un…
14:26, 08.03.2024
Siropul care dă toată savoarea mucenicilor. Cum se prepară și care este ingredientul secret
Mucenicii sunt nelipsiți din tradiția românească, fiind savurați în fiecare an pe data de 9 martie, cu ocazia sărbătorii creștin ortodoxe a Sfinților Mucenici. În această zi, gospodinele din întreaga țară se străduiesc…
"Cele mai bune filaje nu ne aparțin!" Mesajul SRI de Ziua Femeii face furori pe Facebook: val de comentarii și distribuiri
"Cele mai bune filaje nu ne aparțin" - este mesajul postat, vineri dimineață, pe pagina de Facebook a SRI. Urarea îi aduce, astfel, pe reprezentanții instituției din nou în atenția opiniei publice. Postarea s-a…
11:21, 05.03.2024
Rețeta celor mai delicioși mucenici muntenești fierți a la Jamila. Descoperă secretul unui plus de savoare
Mucenicii sunt la mare căutare în această perioadă. De la mic la mare, românii poftesc după unele dintre cele mai populare bunătăți tradiționale. Fie că sunt fierți, fie că sunt la cutor, fie că sunt cumpărați,…
6 idei de la Comtim pentru mese hrănitoare și pline de savoare, zi de zi
6 idei de la Comtim pentru mese hrănitoare și pline de savoare, zi de zi Pentru prânzuri pe fugă, cine în intimitatea familei tale ori mese îmbelșugate, alături de prieteni, zi de zi, te poți baza din plin pe bunătățile…
Târgoviște: Mâncare gustoasă ca la mama acasă la Restaurantul Vița de Vie! Prospețime, savoare și aromă autentică
Dacă îți este dor de mâncare gătită, cu gust de acasă, apelează la Vița de Vie, restaurantul în care clienții sunt răsfățați, de fiecare dată, cu preparate super gustoase. Locația este destinația perfectă pentru…
22:20, 18.02.2024
Mâncarea știută de puține gospodine și cerută insistent de turiștii care ajung în Ținutul Buzăului. „E senzațională!” VIDEO
Ciorba de babic începe să pătrundă în meniul mai multor pensiuni din zona Vulcanilor Noroioși, ca răspuns la avalanșa de aprecieri venite de la turiști care au apucat să o guste în gospodăriile localnicilor. Savoarea…
Făgăraș Fest va avea loc anul acesta la finalul lunii iulie
Făgăraș Fest invită iubitorii de natură să se conecteze din nou cu energia Munților Făgăraș și să descopere cultura și frumusețea satelor care împodobesc acești munți, de data aceasta în Sebeșu de Sus, pe Valea…
06:50, 15.02.2024
Carnea viitorului: capra cu gust de vacă, noua rasă creată în Dobrogea „Are savoarea văcuței fragede, abia aștept s-o încerc”
Bocarp, rasa creată pentru carne de către cercetătorii dobrogeni, prin încrucișarea țapului african cu capra autohtonă, ar putea deveni o alternativă mai ieftină, mai savuroasă și mai sănătoasă pentru români, după…
APERITIVE Rețete de aperitive de vară: Surprinde-ți oaspeții cu simplitate și savoare
Aperitivele de vară joacă un rol esențial în acest peisaj, fiind nu doar delicioase, ci și o modalitate splendidă de a-ți impresiona oaspeții. Fără a necesita mult timp de pregătire sau ingrediente complicate,…
Aniversare cu savoare: JazzyBIT a susținut un spectacol de nota 12 alături de invitaţi speciali VIDEO
Spectacolul care a marcat aniversarea a 12 ani de existență a formației JazzyBIT, a avut loc vineri seara în clubul timișorean Pixel și a demonstrat încă o dată – dacă mai era nevoie – că echipa compusă din Teodor…
Ciorbă de burtă, rețeta orginală. Ingredientele care îi dau savoarea
Ciorba de burtă este una dintre cele mai apreciate și emblematice preparate din bucătăria românească, fiind cunoscută pentru gustul său bogat și textura sa unică. Această ciorbă de burtă delicioasă are la bază…
Ingredientul care frăgezește snițelele. Trucul folosit de Chef Scărlătescu în bucătărie
Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit un ingredient secret ce transformă complet gustul și textura cărnii și conferă șnițelelor o savoare și o frăgezime deosebite. Celebrul bucătar a mărturisit că acordă o atenție…
Ingredientul care îmbogățește savoarea oricărui preparat. Este ideal în dieta mediteraneană
Ingredientul care îmbogățește savoarea oricărui preparat. Este ideal în dieta mediteraneanăCondimentele sunt întotdeauna cheia succesului. O cunoscută autoare de cărți de bucate a dezvăluit care este acea plantă…
22:15, 21.01.2024
Planta mediteraneană care va da mai multă savoare oricărui preparat. O poți folosi la fiecare masă
Îți dorești preparate pline de gust și savoare? Condimentele sunt întotdeauna cheia succesului. O cunoscută autoare de cărți de bucate a dezvăluit care este acea plantă mediteraneană cu care nu ai cum să dai greș,…
Trucul vechi prin care faci ca șnițelele să iasă extrem de gustoase
S-au încheiat sărbătorile de iarnă și foarte mulți români sunt sătui de preparatele tradiţionale din porc. Acesta este și cazul tău? Ei bine, dacă da, atunci ai nimerit exact unde trebuie.Noi îți recomandăm să…
10:05, 31.12.2023
Somon la cuptor pe pat de legume, un deliciu care se topește în gură. Ingrediente care dau savoare
Somonul la cuptor cu legume sote este unul dintre preparatele cu care vă veți impresiona invitații la masa de Revelion. Preparatul iese delicios dacă respectați întocmai pașii gătirii și adăugați condimentele care…
16:35, 20.12.2023
Cum macerau bunicii carnea pentru cârnați. Secretul pentru un gust cu adevărat tradițional
Pentru a pregăti cei mai gustoși cârnați de casă, gospodinele apelează la tot felul de trucuri culinare. Savoarea preparatului constă însă (și) în altceva, mai exact în modul în care se pregătește carnea de porc,…
15:55, 20.12.2023
Friteuzele cu aer cald Beko: Savoarea Sărbătorilor în stil sănătos și modern
Sărbătorile de iarnă sunt momente în care ne reîntoarcem la bucuriile simple, iar mesele îmbelșugate joacă un rol central în aceste reuniuni. Friteuzele cu aer cald Beko, cu tehnologia lor avansată și designul…
14:45, 18.12.2023
Îmbogățește masa de sărbători cu un produs special! Jamonul – sfaturi practice pentru o savoare îndelungată
Dacă vrei să ai pe masa de Crăciun un produs tradițional, ușor de păstrat și plin de gust, atunci jamonul, adică șunca spaniolă, este alegerea perfectă! Trebuie să știi că, odată cumpărat și început, un jamon poate…
13:56, 07.12.2023
Ingredientul pe care să îl adaugi în ciorba de burtă de post pentru a-i da savoare preparatului. Orice gospodină trebuie să știe
Ciorba de burtă este una dintre preparatele extrem de îndrăgite, dar și de gătite de gospodine. Ei bine, puțini sunt cei care știu că există și o variantă de post în cazul acestui tip de ciorbă. Iată de ce ingrediente…
23:00, 05.12.2023
Cum să gătești sănătos și să păstrezi toate aromele, gustul și savoarea - 5 trucuri știute de marii bucătari
Trebuie să știi că sunt cinci moduri în care poți păstra savoarea, aroma și gustul ingredientelor dintr-o mâncare pe care o prepari, au dezvăluit marii bucătari. Acestea sunt gătitul timpul îndelungat, la foc…
21:10, 02.12.2023
Rețeta clasică pentru salata orientală de post - Cele 2 ingrediente tradiționale care îi dau savoarea
Salată orientală de post - Ingrediente 500 gr cartofi roșii200 gr măsline negre fără samburi2 cepe roșii4-5 felii gogoșari în oțet2 linguri ulei2 linguri oțetsare după gustopțional verdeață *Dacă preparați salata…
11:05, 22.11.2023
Sarmale de post: cea mai delicioasă rețetă fără carne. Ingredientul secret care dă savoare
Nu doar sarmalele cu carne sunt delicioase, ci și cele de post. Preparatul va fi unul deosebit de gustos și aromat, dacă sunt respectați pașii gătirii. Cele mai bune sarmale de post sunt cele cu ciuperci.
07:41, 20.11.2023
Leguma cu gust de pui care dă savoare preparatelor. Cum e indicat să o gătești, de ce se pune sare la început
Calitățile nutritive ale ciupercilor fac din aceste legume un aliment ușor, delicios și cu multe vitamine. Deși conțin doar 2% proteine, ciupercile sunt considerate o alternativă la carne, mai ales în timpul postului,…
19:35, 16.11.2023
Ce să adaugi în salata orientală de post ca să iasă gustoasă. Ingredientele care dau un plus de savoare
Salata orientală este una cele mai populare rețete de salată de la noi. Aceasta se poate prepara în zilele de post și nu numai. Rețeta este una simplă, rapidă, și conține puține ingrediente. Ingredientul de bază…