Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum pregătim cea mai bună salată boeuf. Desertul delicios care însoţeşte preparatul

Publicat:

Savoarea deosebita a salatei boeuf, unul dintre cele mai cunoscute preparate romanesti gatite de obicei in preajma sarbatorilor de iarna, este dat de prepararea termica, mixajul carnii cu legumele si in special de momentul adaugarii maionezei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Desertul din cateva ingrediente care se prepara in 5 minute. E delicios si te scapa de grija musafirilor neanuntati

11:20, 27.03.2024 - Delicat, cu textura fina, acest desert face parte din categoria prajiturilor cu care nu dai greș și pe care nimeni nu il poate refuza. Se prepara extrem de simplu, in doar 5 minute, cu cateva ingrediente din bucatarie. Iata cum se prepara flanul de banane și vanilie, un desert care are consistența unei…

Rețeta de tocanița ungureasca cu ciuperci. Preparatul delicios pentru o cina in familie

09:00, 12.03.2024 - Rețeta de mai jos este una delcioasa, care se prepara simplu. Ai nevoie de cateva ingrediente, iar tocanița ta va fi una de excepție. O vei putea consuma alaturi de o garnituta, precum cartofi sau mamaliga.

Nu mai pune maioneza in salata de vinete! Mihaela Bilic a spus secretul unui preparat delicios

13:50, 08.03.2024 - Salata de vinete este unul dintre cele mai apreciate preparate, pe care mulți il iubesc. Exista, insa, și persoane care il evita, pentru ca are multe calorii. Mihaela Bilic a dezvaluit un secret care ne va scapa de aceasta grija și ne va ajuta sa ne bucuram de acest deliciu, fara a mai consuma maioneza.…

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Coaliția pentru Familie se intoarce | Cerem trecerea in Constituție a rețetei de salata de boeuf

08:50, 05.02.2024 - Dupa insuccesul referendumului pentru redefinirea familiei din anul 2018, un grup de inițiativa civica solicita inlocuirea in Constituție a termenului de "soti" cu sintagma "un barbat si o femeie" si introducerea dreptului de a utiliza numerar in orice tranzactii.

Adevarul despre salata de boeuf, un preparat foarte apreciat de romani

10:05, 03.02.2024 - Salata de boeuf este nelipsita de pe masa romanilor, fiind foarte apreciata de sarbatori, dar si cu alte ocazii. Nu conteaza daca e cu vita,curcan sau pui, conteaza cata maioneza are! Un preparat care se vrea dietetic prin definitie (salata!) poate deveni o bomba calorica atunci cand are maioneza din…


Ce parere ai despre aceasta stire?