Marian Codrin - Stiri si informatii despre Marian Codrin | prima pagina Ultima actualizare: 02:21:30, 16.05.2024
17:03, 14.02.2018
Programul „Bursele Telekom” susține zece studenți în domeniul ştiinţelor reale, încurajând dezvoltarea sectorului de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei
Telekom Romania anunţă câştigătorii celor zece burse acordate în cadrul celei de-a opta ediţii a programului &"Bursele Telekom&". Astfel, zece studenți se vor bucura de susținerea financiară oferită…
17:22, 10.12.2017
Dacă vrei să gătești cele mai gustoase sarmale, evită varza cu cotorul gros
Nelipsite de la marile sărbători sau de la evenimentele de familie importante, sarmalele sunt unul dintre cele mai populare preparate culinare în râdul românilor. De post sau de ”dulce”, cu frunză de varză sau…
04:33, 19.04.2017
Salatele, vedetele primăverii. Cum puteţi găti un preparat delicios în cinci minute
Cu toţii am gustat de Paşte preparate mai grele, de la sarmale, la friptură sau borş de miel şi multe alte bunătăţi. Salatele pot fi o soluţie simplă pentru a mânca mai uşor. „După Paşte cu toţii avem prin frigider…
06:24, 09.04.2017
Secrete pentru începători care vor să gătească o pască perfectă. Cum se face aluatul fraged şi compoziţia cremoasă
Bucătarii recomandă pasca cu aluat de cozonac. „Pentru o pască de dimensiuni medii aveţi nevoie de 500 de grame de făină. Dacă aveţi posibilitatea să o luaţi de la moară, să fie naturală cu atât mai bine. Se mai…
03:58, 25.03.2017
Cum gătim cea mai bună friptură de vită. Secretele care fac diferenţa între suculent şi o carne tare ca talpa
Este foarte important să ştim ce fel de carne de vită să alegem. „Carnea de vită este în general mai tare decât porcul şi de aceea trebuie să alegem antricot sau muşchiuleţ. Acestea sunt cele mai fragede bucăţi…
04:33, 30.04.2016
Trucuri simple pentru o friptură de miel suculentă şi gustoasă: cum să-ţi încânţi invitaţii la masa de Paşte
Totul începe la piaţă sau la magazin, cu alegerea mielului. „Chiar dacă este mai scump, eu recomand să se cumpere un miel întreg. Dacă luăm o pulpă sau doar carne dezosată nu o să ştim cât a cântărit mielul şi…
02:38, 14.02.2016
Cinci reţete simple şi delicioase pe bază de legume. Oricine le poate găti în cel mult o oră - sfaturile bucătarilor
Ghiveciul este o mâncare cunoscută, care poate fi delicioasă respectând câteva trucuri simple. „Puteţi folosi ce legume doriţi. De obicei se pun cartorfi, morcovi, ciuperci, varză, conopidă, fasole verde, dovlecei,…