Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci reţete simple şi delicioase pe bază de legume. Oricine le poate găti în cel mult o oră - sfaturile bucătarilor

Publicat:

Ghiveciul este o mancare cunoscuta, care poate fi delicioasa respectand cateva trucuri simple. „Puteti folosi ce legume doriti. De obicei se pun cartorfi, morcovi, ciuperci, varza, conopida, fasole verde, dovlecei, ceapa si rosii. Pentru ca mancarea sa aiba un gust deosebit, caliti putin legumele, incepand cu ceapa, morcovii si dovleceii. Adaugati apoi pe rand celelalte legume. Pentru a nu da o culoare inchisa mancarii ar fi bine sa caliti separat ciupercile si apoi se le adaugati in compozitie. Peste legume puneti sare, piper si suc de rosii. Lasati apoi totul la cuptor 30-45 de minute si…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul secret pentru o omleta pufoasa și gustoasa. Secretul dezvaluit de marii bucatari

00:01, 24.04.2024 - Secretul unei omlete cremoaseSecretul care face diferența in prepararea unei omlete este adaugarea unei linguri de smantana in amestecul de oua. Aceasta tehnica este folosita frecvent in școlile culinare de top și ajuta la menținerea unei texturi cremoase a omletei, chiar și cand este pastrata pana…

Cum sa scurgi apa fierbinte din oala cu cartofi fierți. Ai nevoie de o scobitoare

16:35, 21.04.2024 - Cartofii sunt cele mai versatile legume care se regasesc in orice bucatarie. Puteți prepara numeroase mancaruri din acest aliment. De la cartofi copți, prajiți sau fierți, mesele care includ cartofi este nesfarșita. Totuși, cea mai sanatoasa metoda de a consuma cartofii este sa ii fierbi. De multe ori,…

Ciorba de fasole verde ardeleneasca. Ingredientul folosit de marii bucatari pentru un gust autentic

17:51, 19.04.2024 - Timpul total de preparare al ciorbei este de aproximativ 45 de minute.Se vor folosi 750 g fasole verde curațata proaspata (merge și cea congelata), 200 g afumatura (opțional), 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei, 2 linguri de faina, 1 lingura de paprika, 1/2 țelina, 1 roșie, cimbru uscat, foi de dafin, tarhon,…

„Puriul” nu se dezminte: „Lasați barbații la cratița, sa faca o ciorba și o tocanița și veniți la meci!”

11:45, 06.04.2024 - UTA s-a impus la limita, scor 1-0, in partida de pe teren propriu cu FC Botoșani din etapa #3 a playout-ului Superligii. Vizibil incantat, ba chiar emoționat dupa atmosfera facuta de cei 5.000 de copii prezenți pe stadion ca urmare a faptului ca echipa Aradului a fost suspendata patru etape la meciuri…

Rețete pe alese… de la bucatari culese. Ce mancam in Postul Paștelui?

18:06, 05.04.2024 - In timpul Postului Nașterii Domnului, cand piețele sunt pline de fructe și legume de sezon, avem oportunitatea sa ne delectam cu preparate culinare delicioase, sanatoase și ușor de pregatit acasa. Iata cateva rețete simple, delicioase, gustoase și ușor de preparat care va inspira in bucatarie!   Articol…

Care sunt astazi prețurile din Piața Centrala Turda?

11:25, 05.04.2024 - Am dat o raita prin Piața Centrala Turda pentru a vedea care sunt prețurile astazi la inceput de weekend. Cert este ca aveți de unde alege, e plin de legume și fructe dar și de „verdețuri” . Prețurile sunt ceva mai accesibile și se mai poate și negocia cu comercianții. Spre exemplu a scazut prețul la…

Cum desfundați o chiuveta: e nevoie doar de 2 ingrediente și de apa fierbinte de la robinet

10:16, 25.03.2024 - In primul și in primul rand, tot ce trebuie sa faceți pentru a putea desfunda o chiuveta de baie, este sa incepeți prin a indeparta orice reziduuri vizibile aflate in jurul dopului și nu numai.Puteți face acest lucru utilizand un carlig special de curațare, astfel incat sa puteți crea spațiu pentru…

Hummus cu lipii grecesti

00:30, 08.03.2024 - Ingrediente: HUMMUS: 1 conserva mica de naut fiert 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de tahini (pasta de susan) 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper macinat sucul de la o jumatate de lamaie Se scurge nautul din conserva, pastrand lichidul. Adaugati intr-un blender ingredientele…


Ce parere ai despre aceasta stire?