Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

20:40, 09.07.2023

Experiență culinară inedită pe catamaranul VATRA Colibița! Doi chefi vor găti pentru invitați, în larg

VATRA Colibița vrea să impresioneze și să ofere turiștilor experiențe memorabile, care să-i facă să-și dorească să revină în zonă. Weekendul următor, mai exact în 14-15 Iulie 2023, bistrițenii și turiștii aflați…




17:31, 17.03.2023

[BREAKFAST] Mâncarea servită într-un spital din Belgia, apreciată de un prestigios ghid gastronomic

AZ Groeninge, situat în oraşul Kortrijk, a devenit primul spital din Benelux recunoscut oficial de Gault & Millau pentru calitatea preparatelor pe care le serveşte pacienţilor. Marc Declerck, director executiv…




09:40, 15.03.2023

Mâncarea servită într-un spital, apreciată de un prestigios ghid gastronomic

Mâncarea servita într-un spital, apreciata de un prestigios ghid gastronomic, Gault & Millau. Spitalul a adus experti de la Gault & Millau pentru a examina mâncarea si a oferi sfaturi pentru îmbunatatirea meselor,…




19:40, 14.03.2023

Mâncarea servită într-un spital din Belgia, apreciată de un prestigios ghid gastronomic

Mâncarea servită într-un spital din vestul Belgiei a fost apreciată de un prestigios ghid de restaurante francez, informează Reuters.AZ Groeninge, situat în oraşul Kortrijk, a devenit primul spital din Benelux…




12:00, 29.11.2022

Olivier Nasti a fost desemnat bucătarul anului 2022 de ghidul gastronomic Gault et Millau

Olivier Nasti, care deţine restaurantul Chambard în Alsacia, recompensat cu două stele Michelin, a fost ales maestrul bucătar al anului 2022 de ghidul gastronomic Gault et Millau, al cărui palmares a fost publicat…




18:35, 10.07.2022

Euro Vial Residence achiziționează domeniul Clos des Colombes din 23 August – Olimp într-o tranzacție de 1,5 milioane euro

Euro Vial Residence, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori activi pe piața imobiliară regională din Constanța, a achiziționat domeniul Clos des Colombes din 23 August – Olimp într-o tranzacție de 1,5 milioane…




17:06, 08.07.2022

Euro Vial Residence, dezvoltatori pe piaţa imobiliară din Constanţa, achiziţionează domeniul Clos des Colombes din 23 August – Olimp într-o tranzacţie…

Domeniul Clos des Colombes se întinde pe o suprafaţă de şase hectare şi reprezintă una dintre cele mai renumite podgorii de pe litoralul românesc. Adiţional podgoriei, care se întinde pe patru din cele şase hectare,…




15:46, 07.06.2022

Roxana Hulpe, prezentatoarea știrilor PRO TV, are un nou iubit. Prima imagine cu cei doi

Roxana Hulpe are un nou iubit, după ce s-a despărțit de Alex Petricean, fost concurent de la „MasterChef”. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a postat prima imagine cu actualul partener. Roxana Hulpe și Alex Petricean…




14:50, 03.01.2022

„Mă durea atât de rău, încăt credeam că explodez”. Drama modelului Thylane Blondeau, declarată la șase ani cel mai frumos copil din lume

Thylane Blondeau, 20 de ani, a apărut prima oară pe podium când avea 4 ani. La 6 ani, în 2007, a fost desemnată cea mai frumoasă fetiță din lume, la 10 apărea în Vogue, în 2019 a primit titlul de „cel mai frumos…




15:41, 27.09.2021

Chef Alex Petricean, fost concurent „MasteChef”, prezintă o nouă emisiune, ShARE in bucate

Un nou sezon al emisiunii online ShARE in bucate începe astăzi pe protvplus.ro. Noi rețete rapide, pe gustul celor de acasă, vor putea fi descoperite în fiecare săptămână în cadrul show-ului. Cel care va aduce…




15:30, 27.09.2021

Cu ce se ocupă și cum arată acum chef Alex Petricean, finalistul de la „MasterChef”

Un nou sezon al emisiunii online „ShARE in bucate” începe astăzi pe protvplus.ro. Noi rețete rapide, pe gustul celor de acasă, vor putea fi descoperite în fiecare săptămână în cadrul show-ului. Cel care va aduce…




19:40, 04.01.2021

Franțuzoaica declarată cel mai frumos copil din lume acum 13 ani ani a ajuns fotomodel. Cum arată acum

Thylane Blondeau a apărut prima oară pe podium când avea 4 ani. La 6 ani, în 2007, a fost desemnată cea mai frumoasă fetiță din lume, la 10 ani apărea în Vogue, iar acum, la 19 ani, e un manechin reputat, cu 3,8…




14:55, 15.10.2020

Platforma Tazz by eMag a atras investiții de 25 milioane lei în ultimele șase luni

Investiții în valoare de 25 milioane lei au accelerat procesul de dezvoltare al platformei Tazz by eMag în ultimele șase luni. Investițiile merg către dezvoltarea tehnologiei și a infrastructurii, ca și în extinderea…




12:15, 15.10.2020

Tazz by eMAG a atras investiții de peste 25 de mil. de lei în ultimele 6 luni

Platforma Tazz by eMAG accelerează procesul de dezvoltare, datorită investițiilor în valoare de peste 25 de milioane de lei atrase în ultimele șase luni. Capitalul va fi direcționat în dezvoltări în tehnologie…




18:30, 24.09.2020

Tazz by eMAG, prima platformă care livrează articole sportive printr-un parteneriat cu Decathlon

”Tazz by eMAG continuă diversificarea ofertei şi devine prima platformă care oferă clienţilor posibilitatea de a comanda articole sportive în urma unui parteneriat încheiat cu retailerul de sport Decathlon. În…




13:20, 24.09.2020

Tazz by eMAG, prima platforma ce livreaza produse sportive de la Decathlon

Tazz by eMAG continuă diversificarea ofertei și devine prima platformă ce oferă clienților posibilitatea de a comanda articole sportive, în urma unui parteneriat încheiat cu retailerul de sport Decathlon. Produsele…




18:55, 16.09.2020

EXCLUSIV! Interviu cu antreprenoarea care readuce deserturile copilăriei la viață sub formă de înghețată

Când ai mâncat ultima oară o înghețată cu gust de copilărie? În plină pandemie, Ana Consulea a lansat gelateria Zelato – sora mai mică și plină de personalitate a cofetăriei ei celebre, Zexe Braserie. Ana Consulea…




20:25, 15.09.2020

Tazz by eMag introduce în ofertă restaurantele din comunitatea Gault&Millau

Utilizatorii Tazz by eMAG vor beneficia, în următorul an, de meniuri și evenimente pregătite, în exclusivitate pentru ei, de către restaurante din comunitatea Gault&Millau România, primul ghid gastronomic internațional…




12:01, 15.09.2020

Gault&Millau și Tazz by eMAG, parteneriat pentru a aduce gastronomia mai aproape de publicul larg

Utilizatorii Tazz by eMAG vor beneficia, în următorul an, de meniuri și evenimente pregătite, în exclusivitate pentru ei, de către restaurante din comunitatea Gault&Millau România, primul ghid gastronomic internațional…




20:45, 17.08.2020

Gault&Millau lansează Barometrul Restaurantelor din România – ediția I

Gault&Millau – primul ghid gastronomic prezent pe piața locală, lansează Barometrul Restaurantelor, ediția I, un proiect sub umbrela inițiativei #maideparte a ghidului internațional. Barometrul Restaurantelor este…




15:20, 17.08.2020

BAROMETRU Restaurantele se aşteaptă ca traficul redus de clienţi să rămână principala provocare în următoarele luni

Aproape 90% din restaurante au înregistrat venituri în cel de-al doilea trimestru din 2020 la un nivel de cel mult 75% faţă de trimestrul doi din 2019, iar patronii se aşteaptă ca traficul redus de clienţi să rămână…




20:31, 12.06.2020

Franța: Marile restaurante vor oferi mese personalului medical drept recunosțință

Treizeci de bucătari francezi, unii având trei stele Michelin, ca Yannick Alleno, Guy Savoy sau Georges Blanc, vor întâmpina personalul medical în restaurantele lor ca parte a unei operațiuni…




06:43, 10.06.2020

Drama din HoReCa. Ștefan Mortici, Gault-Millau: Industria restaurantelor își va reveni abia în 2021

Dubla criză provocată de coronavirus a făcut ravagii în economie. Cu violența unui tsunami, coronavirusul a adus companiile în fața unor ”valuri puternice”, obligându-le să ia decizii rapide, care să le salveze…




07:42, 10.05.2020

Comoara de pe dealurile românești. Licoarea care ne-a făcut faimoși în lume

În țara noastră există o gamă foarte diversificată de soiuri de vin , astfel că alegerea unui sortiment poate deveni dificilă. Dar specialiștii ne pot veni în ajutor. Cel mai specializat ghid, Gault & Millau, a…




17:21, 21.02.2020

Zilele GO-MIO. Între 8 şi 17 mai, peste 100 de bucătari oferă meniuri speciale, de sezon şi la preţuri fixe, în cadrul unui eveniment Gault&Millau

Timp de 10 zile, iubitorii de gastronomie din 13 oraşe mari şi destinaţii speciale din România vor avea parte de experienţe culinare deosebite oferite de bucătarii şi restaurantele din comunitatea Gault&Millau,…




15:30, 18.01.2020

Designerul francez Jean Paul Gaultier anunţă ultima sa defilare haute-couture

Designerul francez Jean Paul Gaultier a anunţat vineri că prezentarea colecţiei sale haute-couture, programată miercuri, 22 ianuarie, la Paris, va fi "ultima" defilare după 50 de ani de carieră, însă a dat asigurări…




16:58, 03.01.2020

Consumul de pește din restaurantele bucureștene a crescut

Consumul de pește din restaurantele bucureștene a crescut cu aproape 10%, în cele trei trimestre din 2019, comparativ cu aceeași perioadă din 2018, potrivit reprezentanților BistroMar. Pe fondul creșterii consumului…




20:04, 24.12.2019

Patru restaurante din România au IMPRESIONAT cei mai aspri critici CULINARI și au fost incluse în topul celor mai bune localuri de pe cinci continente

Patru restaurante din Craiova se află în topul celor mai bune localuri de pe cinci continente, iar în 2019 au fost incluse în ghidul culinar Gault&Millau, un ghid gastronomic internaţional rezent în peste 25…




16:33, 06.12.2019

Consumul de pește pe piața HoReCa din București a crescut cu circa 10% în primele zece luni din 2019

Pe fondul creșterii consumului de pește în restaurantele bucureștene, BistroMar a înregistrat vânzări cu 30% mai mari; Restaurantele cu specific de pește și fructe de mare au o cotă de piață de doar 1 – 2%, în…




20:15, 05.11.2019

A fost desemnat maestrul bucătar al anului 2019

Arnaud Donckele, chef-ul restaurantului La Vague d'Or din Saint-Tropez, situat pe coasta mediterană franceză, a fost desemnat maestrul bucătar al anului 2019, datorită gastronomiei sale "poetice", în ediţia pe…