Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:40, 20.07.2023

Chef Paul Siserman îl „taxează” dur pe Avram Gal pentru burgerul oferit elevei admise la Sorbona: Premiază performanța cu 2 kile de potol ridicol de scump

Celebrul chef clujean Paul Siserman critică dur gestul făcut de președintele PSD Câmpia Turzii, care este și patronul unui restaurant de fițe din Cluj, față de o elevă admisă la Sorbona. Cheful clujean spune că…




13:16, 02.12.2022

Istoria gastronomică a României. Rețete pierdute pe vecie. Chef Paul Siserman (Cluj): Singurul produs autentic românesc e coliva

Cu ocazia Zilei Naționale a României, chef Paul Siserman împărtășește cu Cluj24 mai multe idei referitoare la istoria și cultura bucătăriei românești, trecând în revistă informații dintre cele mai interesante și…




11:21, 21.07.2020

Chef Paul Siserman ameninta ca dă în judecată CFR Cluj, după ce a mers în același avion cu fotbaliștii cu coronavirus: MĂ NENOROCIȚILOR !!!! MĂ GUNOAIELOR!

Cunoscutul chef Paul Siserman a anunțat că își va face testul COVID 19 și dacă este bolnav, va da în judecată echipa CFR Cluj. Siserman susținea luni seara că fotbaliștii au călătorit cu zborul de linie, fără a…




10:30, 21.07.2020

Chef Paul Siserman dă în judecată CFR Cluj, după ce a mers în același avion cu fotbaliștii cu coronavirus: MĂ NENOROCIȚILOR !!!! MĂ GUNOAIELOR!!

Cunoscutul chef Paul Siserman a anunțat că își va face testul COVID 19 și dacă este bolnav, va da în judecată echipa CFR Cluj. Siserman susținea luni seara că fotbaliștii au călătorit cu zborul de linie, fără a…




10:24, 21.07.2020

Chef Paul Siserman dă în judecată CFR Cluj, după ce au mers în același avion cu fotbaliștii cu coronavirus: MĂ NENOROCIȚILOR !!!! MĂ GUNOAIELOR!!

Cunoscutul chef Paul Siserman a anunțat că își va face testul COVID 19 și dacă este bolnav, va da în judecată echipa CFR Cluj. Siserman susține că fotbaliștii au călătorit cu cursa de linie, fără a respecta prea…




10:18, 20.09.2017

Făgăraş: Preparate realizate după rețete din secolul al XVII-lea la „Zilele Bucătăriei Medievale“

În acest weekend, 22 şi 23 septembrie, făgărăşenii şi turiştii vor putea degusta din preparate realizate după rețete din secolul al XVII-lea, la Cetatea Făgăraș. Festivalul gastronomic aduce peste timp, în zilele…




09:39, 20.02.2017

Chef Paul Siserman vă recomandă “Pui Kiev”

Că Rusia a fost un mare imperiu nu mai este un secret pentru nimeni. Că Romanovii au avut o mare influență politică, economică, culturală și socială, deopotrivă, nu este un mister. Dacă astăzi Sankt...




18:52, 15.01.2017

Chef Paul Siserman recomandă kimchi de castravete

Poate că unii dintre voi, mai ales cei pasionați de bucătăriile asiatice, sunteți familiari cu kimchi.  Ei bine, pentru cei care nu știu despre ce vorbim, Kimchi este un preparat tradițional corean realizat d...




22:58, 23.12.2016

Pentru masa de Crăciun, Chef Paul Siserman vă propune Ruladă din piept de porc cu cartofi la cuptor

Suntem înainte de Crăciun. Momentul să împodobim bradul, să ascultăm colinde, să ne imaginăm cum vor reacționa cei dragi la vederea cadourilor pe care le-am pregătit cu mult suflet. Deja preparatele...




16:43, 20.11.2016

Chef Paul Siserman vă propune Risotto de linte verde cu Butterfish

Dacă ar fi să gândim în termenii unei povești, aș spune că celebrul Butterfish este o Cenușăreasă a lumii acvatice. Dar, spre deosebire de celebrul personaj, acest pește nu s-a transformat peste...




18:17, 06.11.2016

Chef Paul Siserman recomanda Galuste cu Prune

Găluștele. Vi se par a fi ceva specific bucătăriei noastre, nu? Ei bine, acestea nu doar că se regăsesc în multe dintre bucătările lumii (din Italia până în Cehia și din Austria până...




12:18, 21.10.2016

CLUJ: Seminarii de artă culinară și workshop-uri terapeutice prin gătit destinate copiilor abuzați

Chef Paul Siserman a inaugurat “InkChef Academy by Paul Siserman”, o platformă integrată, oferind seminarii de cooking și, pentru prima dată în România, workshop-uri terapeutice destinate, pentru început, copiilor…




18:54, 20.10.2016

Seminarii de artă culinară și workshop-uri terapeutice prin gătit

Prima platformă culinară integrată din România, s-a deschis la Cluj. Chef Paul Siserman a inaugurat “InkChef Academy by Paul Siserman”, o platformă integrată, oferind seminarii de cooking și, pentru prima dată…




16:54, 11.10.2016

Chef Paul Siserman recomandă: Pulpă de pui marinată în cognac și învelită în piept de porc, servită cu bulz și sos de ardei copt

Acum câteva zile, aflat prin București, am trecut pe lângă Capșa și mi-am adus aminte de tot ceea ce am citit despre Micul Paris. Casa Capșa, acest loc ce odinioara își purta reputația de...




15:37, 11.09.2016

REŢETĂ // Gnocchi alla sorrentina by Chef Paul Siserman

Acum câteva zile mi-a „picat” în mână o carte despre Pompei. Recitind povestea celebrului oraş roman, mi-am reamintit de vizita pe care am făcut-o la Sorrento, în urmă cu ceva ani. Deşi un oraş 90% turistic, este…




17:24, 12.08.2016

Rețetă Cremă de praz cu cruton de brânză și chimen de la Chef Paul Siserman

Bucătăria iralndeză are multe povești. Ea a fost influențată de-a lungul timpului, mai ales de sosirea anglo-normanzilor în Irlanda în anul 1169, dar și de introducerea cartofului - pe la finele...




11:28, 06.08.2016

Rețetă „Ciolan de miel australian pe pat de cremă de țelină” de la Chef Paul Siserman

Carnea de miel este unul dintre preparatele care stau la baza multor rețete din bucătăriile lumii, printre care cele mai renumite sunt cele din Turcia, Grecia, Noua Zeelandă, Australia și Africa. Este cunoscut...




11:38, 29.07.2016

Tiramisu cu căpșuni – rețetă de la Chef Paul Siserman

Când vine vorba de Italia, nu prea știm la ce să ne gândim prima dată. Tărâmuri pline de istorie, inovatori în artă, posesorii unor delicii culinare. La nivel mondial, chiar și cei care nu...




15:52, 22.07.2016

Rețetă de Tartar de somon de la Chef Paul Siserman

Din nordul Europei a intrat în culinăria noastră o rețetă pe bază de pește crud: Tartar de somon.  Unii dintre voi veți avea o reticență la ideea de carne crudă, însă trebuie să știți că...




18:13, 15.07.2016

Somlói galuska: rețeta celui mai iubit desert unguresc, de la Chef Paul Siserman

Dacă ați călătorit deja în Ungaria, sigur ați gustat Somlói galuska. Acest preparat este desertul favorit al ungurilor și unul renumit peste granițele lor. Extrapolând, aș putea spune ca este...




14:52, 02.07.2016

Desert fără gluten de la Chef Paul Siserman

În ultima vreme, multe persoane au optat pentru o dietă din care au exclus glutenul. Și nu mă refer la cei diagnosticați cu boala celiacă. Medicii susțin că și cei care doresc să evite senzația de...




21:08, 24.06.2016

Chef Paul Siserman recomandă Ciabatta cu tagliata de vită, hribi, rucola și parmesan

Italia ne furnizează unele dintre cele mai interesante și delicioase rețete. În timp ce mă gândeam la ideea culinară a acestui weekend, mi-am adus aminte de perioada mea profesională italiană și de gu...




14:33, 10.06.2016

Chef Paul Siserman vă recomandă: Pork belly cu unt de păstârnac și mere murate

Pentru că este week-end și poate aveți invitați la masă, vă invit să îi surprindeți cu o rețetă extrem de gustoasă, care are la bază "pork belly" (burta de porc), un ingredient extrem de...




17:58, 25.05.2016

Bucharest Gourmet Festival, la prima ediţie. Chef Paul Siserman şi Chef Liviu Lambrino, prezenţi la evenimentul culinar

Bucharest Gourmet Festival îşi propune, în perioada 3-5 iunie 2016, să ofere publicului o experienţă completă, pentru toate vârstele, dorind să strângă în acelaşi loc atât iubitorii de mâncăruri fine, cât şi pe…




15:39, 26.04.2016

Pasca fara umplutura de branza

Inainte de Saptamana Mare, cand ne pregatim sa facem listele de cumparaturi necesare prepararii deliciilor de pus pe masa de Paste, Chef Paul Siserman ne propune un preparat de suflet: Pasca fara umplutura de branza.