Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu | Ce le-ar interzice copiii părinților, atunci când vine vorba de social media

Publicat:

Copiii din zilele noastre s-au nascut in era tehnologiei și a social media, iar parinții trebuie sa ia in calcul acest fapt și sa le ofere educația necesara, pentru a evita expunerea excesiva. Cercetatorii de la și Michigan au realizat un studiu la care au participat aproximativ 500 de copii, cu varste cuprinse intre 10 și 17 ani și parinții lor. Parinții au fost inrebați ce reguli ar impune copiilor in ceea ce privește rețelele de socializare și jocurile video, iar copiii, la randul lor, au fost intrebați ce reguli le-ar impune copiilor. Studiul a scos la iveala faptul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

La Telefonul Copilului, pot suna copiii, dar și parinții

15:50, 14.04.2024 - La 1 1 6 1 1 1, Telefonul Copilului, pot suna cei care au nevoie de informații sau de suport, daca sunt interesați de dependența de droguri. ”Cu tine, inainte și dupa drog”, Campania Putere.ro și Dialogurile Puterii, in dialog cu Catalina Surcel, Asociația Telefonul Copilului Astazi, va prezentam un…

Regulile dupa care Dana Rogoz iși educa cei doi copii. Ce spune despre relația cu soțul ei, Radu Dragomir. „Impune niște limite”

11:50, 20.03.2024 - Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir s-au casatorit in 2012 și au impreuna doi copii, Vlad, in varsta de 10 ani și Lia, in varsta de 4 ani. De cand copiii au venit pe lume, viața celor doi s-a schimbat total, insa au incercat sa gaseasca un echilibru. Actrița a povestit recent cum se imparte intre…

Primul centru pentru recuperarea copiilor cu dizabilitați, in Ilfov

06:45, 29.02.2024 - Primaria Vidra, in parteneriat cu DGASPC Ilfov și echipa Consiliului Județean Ilfov, a depus cu succes un proiect destinat primului centru de zi pentru copiii cu dizabilitați din județ. Construcția acestuia va avea loc in localitatea Vidra. Odata construit, acesta va oferi servicii specializate pentru…

Sanatatea orala a copiilor. Reguli pentru o igiena orala corecta

13:50, 26.02.2024 - Sanatatea orala a copiilor joaca un rol important dezvoltarea lor generala. Ingrijirea adecvata a dinților și a gingiilor incepe inca din primii ani de viața și este esențiala pentru a preveni problemele dentare. Respectarea unor reguli simple pentru o igiena orala contribuie și la formarea unor obiceiuri…

Parinții copiilor de la gradinița groazei din Popești-Leordeni stiau ca instituția nu e acreditata. Cat plateau pentru coșmarul copiilor

07:35, 19.02.2024 - Parinții care au copiii la gradinița groazei din Popești-Leordeni, știau ca instituția nu este acreditata de Ministerul Educației. Ei ii acuza pe patronii centrului educațional ca au ascuns comportamentul educatoarei.  Parinții plateau lunar intre 1.100 și 1.600 de lei, pentru a le fi ingrijiți corespunzator…

Imunitatea ramane mulți ani slabita, chiar dupa renunțarea la fumat

23:55, 15.02.2024 - Imunitatea fumatorului persista sa fie ”prabușita” mulți ani dupa ce acesta a renunțat la acest viciu, avertizeaza un studiu publicat recent in revista Nature. Concluzia acestui studiu aprofundeaza ințelegerea efectelor nocive ale fumatului asupra sanatații. Potrivit Organizației Mondiale a Sanatații…

World Vision Romania: Aproape jumatate dintre parinții din mediile defavorizate nu citesc alaturi de copiii lor preșcolari

12:10, 15.02.2024 - STUDIU World Vision Romania: Aproape jumatate dintre parinții din mediile defavorizate nu citesc alaturi de copiii lor preșcolari. 42% dintre parinții din mediile defavorizate se implica doar uneori, rar sau chiar deloc in activitațile educaționale ale copiilor, precum lectura, conform unuia dintre…

Ce este ”sindromul cladirii bolnave”.  Risc major in cazul copiilor!

16:40, 30.01.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații atrage atenția asupra sindromului cladirii bolnave (Sick building syndrome). Acest sindrom este provocat de nivelul ridicat de  praf, de ventilația deficitara (in școli, birouri etc.), de prezența mucegaiului, de expunerea la formaldehida, la azbest etc. Potrivit specialiștilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?