Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VODAFONE a PICAT! Abonații lăsați fără NICIO conexiune!

Publicat:

Operatorul de telefonie VODAFONE se confrunta cu niște probleme grave! Semnalul pentru apel sau internet NU mai este disponibil niciunui client. Se pare ca și la ei e aceasta problema, și nu se știe cand se va rezolva. Clienții vodafone au ramas fara semnal și fara nicio conexiune! Operatorul de telefonie se confrunta cu niște probleme  grave, astfel ca nu exista nici semnal pentru apel nici pentru internet. La initierea oricarui apel, mesajul este: „retea mobila indisponibila”. Nu se știe cat va dura pana la remedierea situației!  

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Enache se confrunta cu probleme grave de sanatate. Ce a pațit artistul și de ce are nevoie urgent de operație

13:15, 25.04.2024 - Adrian Enache, celebrul artist, trece prin momente dificile dupa ce starea lui de sanatatea s-a deteriorate. Dupa diagnosticul medicilor, Adrian Enache trebuie sa fie supus unei operații de urgența.

Horoscop joi, 18 aprilie. Zodia care se confrunta cu probleme

20:30, 17.04.2024 - Pentru joi, 18 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa petreaca timp cu familia extinsa, in timp ce o alta zodie reintalnește oameni din trecut.

Dosarul „vrajitoarei” din Prahova, care țepuia clienții pe internet. Patru persoane reținute

16:05, 21.03.2024 - Patru persoane au primit mandate de reținere pentru 24 de ore, miercuri, 20 martie 2024, in urma perchezițiilor desfașurate la Ploiești in dosarul in care aceștia pretindeau ca au „capacitatea de a rezolva diferite probleme personale”

Google se confrunta cu probleme de Wi-Fi in noul sau birou `inteligent`

10:11, 09.03.2024 - Noul birou "Bay View" al Google din Mountain View, California, are probleme cu Wi-Fi-ul de luni de zile. Semnalul este extrem de slab. Google a laudat nenumaratele inovații din prima cladire proiectata și construita in intregime de gigantul web, mutand chiar și angajați pentru a se concentra pe cel…

Programul casieriilor RAJA in 08 Martie 2024 – Ziua Internaționala a Femeii!

10:25, 06.03.2024 - Casieriile RAJA SA vor fi inchise vineri – 08 martie 2024, de Ziua Internaționala a Femeii. Abonații pot folosi soluțiile alternative pentru efectuarea plaților, precum contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicația de mobil), transfer bancar sau direct debit. Clienții…

Știrile Antena Stars. Ani Crețu, probleme grave din cauza alergiei fiului. Baiatul s-a imbolnavit in urma unui vaccin: ”Nu avem niciun ajutor” / VIDEO

16:40, 26.02.2024 - Ani Creșu se confrunta cu mai multe probleme din cauza alergiei. Copilul a dezvoltat afecșiunea in urma unui vaccin facut in copilarie, iar acum, are parte de un regim special. Actrița a avut parte de mai multe situații neplacute la restaurante, unde nu putea comanda nimic din cauza ingredientelor existente.

Star Magazin. „Nu mai pot de durere!”. Cristina Spatar se confrunta cu probleme grave. A fost nevoita sa-și anuleze concertele / VIDEO

14:55, 07.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, Cristina Spatar a marturisit ca se confrunta cu probleme grave. Artista are dureri, iar de trei saptamani trece prin momente grele. Vedeta a fost nevoita sa-și anuleze concertele. Iata ce a pațit cantareața!


Ce parere ai despre aceasta stire?