Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlad Dragomir, „cireașa” de pe tortul lui Rednic? De doi ani joacă în Cipru

Publicat:

UTA a renunțat la un intreg autocar cu jucatori. Tocmai in aceasta dupa amiaza, conducerea gruparii aradene a postat pe site-ul oficial o fotografie in... The post , „cireașa” de pe tortul lui Rednic? De doi ani joaca in Cipru appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

UTA și Dinamo au scapat de suspendare! Aradenii joaca cu spectatori meciurile cu Oțelul și FC U Craiova

15:10, 17.04.2024 - Suspendarea de patru meciuri fara suporteri pe teren propriu a celor de la UTA și de la Dinamo a fost redusa, potrivit celor de la... The post UTA și Dinamo au scapat de suspendare! Aradenii joaca cu spectatori meciurile cu Oțelul și FC U Craiova appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Derby-ul romanilor din Cipru arbitrat de... romani! » Cum s-a ajuns in aceasta situație

14:30, 10.04.2024 - Duelul dintre Pafos și Apollon, din semifinalele Cupei Ciprului va fi arbitrat de un „central” roman. Este vorba despre Radu Petrescu, care are și ecuson FIFA. Pafos - Apollon Limassol se joaca miercuri de la 18:00, in turul semifinalelor Cupei Ciprului. Ambele echipe au cate doi jucatori romani. La…

S-a judecat! UTA joaca fara spectatori pana la finalul campionatului

15:25, 09.04.2024 - UTA ramane fara spectatori. Decizia Comisiei de Disciplina prin care se suspenda dreptul echipei fanion a Aradului sa joace patru meciuri fara suporteri a ramas... The post S-a judecat! UTA joaca fara spectatori pana la finalul campionatului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

UTA, fara Micovschi și Luckassen pe „Cluj Arena”! Ar putea debuta Ezekiel Imoh

16:20, 30.03.2024 - Peste mai puțin de doua ore, pe „Cluj Arena” se vor intalni Universitatea și UTA. Rednic, antrenorul echipei aradene, nu se va putea baza pe... The post UTA, fara Micovschi și Luckassen pe „Cluj Arena”! Ar putea debuta Ezekiel Imoh appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rednic drege greșeala conducerii clubului UTA: „Mi-e drag de suporteri”

08:36, 29.03.2024 - Rednic a comentat decizia drastica luata de Comisia de Disciplina a FRF de a lasa fara spectatori la urmatoarele patru meciuri pe teren propriu, atat... The post Rednic drege greșeala conducerii clubului UTA: „Mi-e drag de suporteri” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un inginer din Cluj a caștigat peste 5,86 milioane de euro la loto. De 10 ani joaca aceleași numere

19:15, 18.03.2024 - Un inginer din Cluj este mai bogat cu peste 5,86 milioane de euro, dupa ce a jucat, timp de 10 ani, aceleași numere la Loto,... The post Un inginer din Cluj a caștigat peste 5,86 milioane de euro la loto. De 10 ani joaca aceleași numere appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului”

08:40, 23.02.2024 - Cooper a revenit la Arad dupa ce clubul iranian Foolad a decis ca nu se justifica achiziționarea atacantului de la UTA. El a fost dorit... The post Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Abeid a semnat cu CFR dar Rednic crede ca-l mai poate motiva sa joace bine pentru UTA

20:25, 02.02.2024 - Aly Abeid a semnat cu CFR Cluj, jucatorul fiind in ultimele șase luni de contract cu UTA. Clubul din Gruia, prin Cristian Balaj, a confirmat... The post Abeid a semnat cu CFR dar Rednic crede ca-l mai poate motiva sa joace bine pentru UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?