Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viişoara – urbanizarea continuă

Publicat:

este una dintre comunele judetului nostru unde munca nu conteneste niciodata, iar progresul si dezvoltarea sunt la ele acasa. Acest lucru o demonstreaza si primarul care, in timp ce alti primari isi iau concedii post-electorale, el … Continue reading →

Citeste articolul mai departe pe ziar15minute.net…  

Sursa articol: ziar15minute.net


Stiri pe aceeasi tema

O mai ții minte pe Mari „cocheta” de la „Schimb de Mame”? Acum e complet transformata – dezvaluiri inedite

09:15, 28.03.2024 - O mai ții minte pe Mari „cocheta” de la „Schimb de Mame”? Acum e complet transformata - dezvaluiri inedite Continue reading O mai ții minte pe Mari „cocheta” de la „Schimb de Mame”? Acum e complet transformata – dezvaluiri inedite at Tabu.

Iubitul Arynei Sabalenka, a murit la varsta de 42 de ani, in timp ce se afla la Miami pentru a o susține. Era sportiv profesionist și participase la Jocurile Olimpice de iarna

10:10, 19.03.2024 - Continue reading Iubitul Arynei Sabalenka, a murit la varsta de 42 de ani, in timp ce se afla la Miami pentru a o susține. Era sportiv profesionist și participase la Jocurile Olimpice de iarna at Info real.

Chuck Norris a implinit 84 de ani și spune ca se simte „ca la 48”. Un prilej pentru fanii sai sa continue seria celebrelor bancuri VIDEO

17:36, 13.03.2024 - Chuck Norris a sarbatorit, duminica, 10 martie, implinirea a 84 de ani, insa cunoscutul actor de filme de acțiune spune ca este intr-o forma excelenta și se antreneaza fara probleme la sacul de box.

Aproape jumatate dintre cei care se confrunta cu acnee raman cu cicatrici. Dr. Andreea Moroianu, MedLife: ,,Pentru a reduce cicatricile cauzate de acnee este important sa se inițieze terapia eficienta cat mai devreme posibil”

17:10, 06.03.2024 - Continue reading Aproape jumatate dintre cei care se confrunta cu acnee raman cu cicatrici. Dr. Andreea Moroianu, MedLife: ,,Pentru a reduce cicatricile cauzate de acnee este important sa se inițieze terapia eficienta cat mai devreme posibil” at Info real.

Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor

13:40, 27.02.2024 - Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor Continue reading Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor at Tabu.

Fara piste deocamdata in tragicul incident de la groapa de gunoi a Clujului, unde in  urma cu cateva zile a fost gasit cadavrul unui nou-nascut. Poliția a facut azi, din nou, un apel adresat comunitații pentru identificarea mamei

10:10, 20.02.2024 - Continue reading Fara piste deocamdata in tragicul incident de la groapa de gunoi a Clujului, unde in  urma cu cateva zile a fost gasit cadavrul unui nou-nascut. Poliția a facut azi, din nou, un apel adresat comunitații pentru identificarea mamei at Info real.

Istoria neștiuta a Ateneului Roman: a fost ridicat la marginea orașului, pe o proprietate a familiei Vacaresti, din banii colectati prin subscriptie publica VIDEO

16:10, 14.02.2024 - Continue reading Istoria neștiuta a Ateneului Roman: a fost ridicat la marginea orașului, pe o proprietate a familiei Vacaresti, din banii colectati prin subscriptie publica VIDEO at Info real.

Intervenție de amploare a  pompierilor in cartierul Maraști in aceasta seara, vegetația uscata a luat foc iar flacarile s-au extins la termoizolația conductelor de termoficare de pe strada Fabricii

20:10, 06.02.2024 - Continue reading Intervenție de amploare a  pompierilor in cartierul Maraști in aceasta seara, vegetația uscata a luat foc iar flacarile s-au extins la termoizolația conductelor de termoficare de pe strada Fabricii at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?