Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(VIDEO) Nave de americane de război, având la bord rachete Tomahawk, se îndreaptă către Libia

Publicat:

Pentagonul a dat ordin ca doua nave de razboi sa se îndrepte catre coasta Libiana ca urmare a atacului asupra consulatului american de la Benghazi în urma caruia si-a pierdut viata ambasadorul american în Libia împreuna cu alti trei americani, a declarat un oficial al guvernului SUA citat de Huffingtonpost.

Un distrugator, USS Laboon, s-a pozitionat lânga coasta libiana, miercuri, iar USS McFaul este pe drum si va ajunge lînga Libia în câteva zile.

Oficialii au declarat ca navele, care au la bord rachete Tomahawk, nu…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia acuza Ucraina ca a atacat regiunea Belgorod cu bombe ghidate franceze si rachete anti-radar americane

16:36, 18.05.2024 - Rusia a acuzat sambata Kievul ca a atacat cu bombe ghidate franceze Hammer si cu rachete anti-radar americane HARM regiunea rusa Belgorod, de la granita cu Ucraina, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 812. Rusia spune ca a doborat rachete americane ATACMS cu care Ucraina ar fi atacat Crimeea

09:41, 15.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 812. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut partenerilor occidentali sa accelereze livrarile de arme promise, in condițiile in care Kievul incearca sa respinga o noua ofensiva ruseasca in nord-estul țarii.

Razboi in Ucraina, ziua 798. Nou atac cu rachete al Rusiei la Odesa. Mai multe persoane au fost ucise

08:56, 01.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 798. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativa" a livrarilor de armament de la partenerii sai pentru a le permite trupelor sale sa faca fata trupelor rusesti.

Franța „da prioritate” economiei de razboi și accentueaza producția de rachete

20:40, 29.04.2024 - Ministerul apararii francez a ordonat companiilor industriale participante la fabricarea de rachete anti-aeriene si anti-balistice Aster sa acorde prioritate in productia lor pentru aceste comenzi in raport cu altele, a anuntat, luni, ministrul Sebastien Lecornu.

Pentagonul urgenteaza trimiterea de rachete Patriot in Ucraina. Ce arme mai sunt incluse in pachetul de ajutor de 6 miliarde de dolari

09:40, 27.04.2024 - Pentagonul spune ca va „grabi” trimiterea de rachete de aparare aeriana Patriot și muniția de artilerie in Ucraina, ca parte a noului sau pachet de ajutor militar de 6 miliarde de dolari, care vine din ajutorului de 61 de miliarde aprobat de Congresul SUA.

Razboi in Ucraina, ziua 764. Oficial de la Kiev: avioanele americane F-16 ajung in Ucraina pana la mijlocul verii

09:00, 28.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 764. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a facut un nou apel catre aliatii occidentali pentru a accelera livrarea avioanelor de lupta F-16 si a sistemelor de aparare antiaeriana Patriot, dupa atacurile din Harkov, soldate cu

Razboi in Ucraina, ziua 742. Rusii au atacat cu rachete un sat din Harkov. Sunt mai multe victime

18:00, 06.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 742. Un atac cu rachete rusești asupra unui sat din regiunea ucraineana Harkov a ucis un barbat și a ranit alte șapte persoane, intre care patru adolescenți, au declarat oficialii locali.

UE iși pune industria de aparare pe picior de razboi și caștiga in fața celei americane afectata de haosului politic din SUA

14:16, 05.03.2024 - Antreprenorii americani din domeniul apararii pierd din boom-ul militar global care a stimulat prețurile acțiunilor omologilor lor europeni, in condițiile in care blocajul legislativ de la Washington creeaza incertitudine in privința cheltuielilor guvernamentale.


Ce parere ai despre aceasta stire?