Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Fermieri cu tractoare se apropie de Vama Leușeni. Poliția: Vor să blocheze traseul ce duce duce spre frontieră

Publicat:
(video) Fermieri cu tractoare se apropie de Vama Leușeni. Poliția: Vor să blocheze traseul ce duce duce spre frontieră

Fermierii care au ieșit cu tractoarele la protest, pe drumurile naționale intenționeaza sa blocheze traseul ce duce spre vama Leușeni-Albița. Anunțul a fost facut de Poliția R. Moldova, care a venit cu un apel catre șoferii care și-au planificat deplasarea in Romania, prin acest punct de trecere a frontierei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Un moldovean a fost prins la intrarea in Romania cu mașina captușita cu țigari de contrabanda

23:05, 14.02.2024 - In mașina condusa de un cetațean moldovean in varsta de 34 de ani, polițiștii de frontiera din Romania și din Republica Moldova de la vama Leușeni-Albița au descoperit, marți, 528 de pachete cu 10.560 de tigarete de contrabanda, relateaza Poliția de Frontiera.Pachetele de țigari, de diferite marci,…

Protestele agricultorilor cuprind toata țara: Tot mai multe tractoare, scoase pe trasee. Vama Leușeni, din nou, in blocaj

13:30, 13.02.2024 - Protestelele agricultorilor cuprind toata țara. Tot mai multe tractoare au fost scoase pe trasee. Astfel, Poliția de Frontiera anunța ca de la ora 12:15, drumul de acces spre vama Leușeni-Albița a fost blocat de catre fermieri, in contextul protestelor desfașurate de aceștia.

Prostele agricultorilor cuprind toata țara: Tot mai multe tractoare, scoase pe trasee. Vama Leușeni, din nou, in blocaj

13:11, 13.02.2024 - Protestele agricultorilor cuprind toata țara. Tot mai multe tractoare au fost scoase pe trasee. Astfel, Poliția de Frontiera anunța ca de la ora 12:15, drumul de acces spre vama Leușeni-Albița a fost blocat de catre fermieri, in contextul protestelor desfașurate de aceștia.

Moldovenii pleaca din țara de minivacanța de Craciun: Poliția de frontiera anunța cozi la vama Leușeni-Albița și Sculeni

09:35, 05.01.2024 - Poliția de Frontiera informeaza ca, in PTF Leușeni - Albița și PTF Sculeni cresc valorile in traficul de calatori și autoturisme, pe sensul de ieșire din R.Moldova, la intrarea in Romania. „La ora actuala, la linia de control sunt pana la 100 de autoturisme”, menționeaza IGPF.

Moldovenii pleaca din țara: Poliția de frontiera anunța cozi la vama Leușeni-Albița și Sculeni

09:51, 03.01.2024 - Poliția de frontiera anunța cozi la vama Leușeni-Albița. Direcția ieșire din R. Moldova, intrare in Romania ramane a fi aglomerata, ambuteiajul fiind format și pe partea moldoveneasca, dupa bariera.

Antenție, calatori: Aglomerație la vama Sculeni. Zeci de mașini au format cozi la ieșirea din Moldova

11:55, 25.12.2023 - Poliția de Frontiera informeaza ca, in PTF Sculeni cresc valorile de trafic pe direcția de ieșire din R. Moldova, la intrarea in Romania. „S-a format ambuteiaj dintr-un punct de trecere in altul”, au scris reprezentanții de la frontiera.

Cozi imense la vama Leușeni-Albița și Sculeni: Circa 100 de mașini așteapta sa iasa din țara

15:05, 23.12.2023 - Poliția de Frontiera anunța flux majorat pe direcția ieșire din R.Moldova, intrare in Romania la PTF Leușeni-Albița și PTF Sculeni. In ambele puncte de trecere sunt circa 100 de mașini in așteptare pentru trecerea frontierei.

Trafic infernal la Vama Leușeni

13:45, 30.11.2023 - Poliția de frontiera anunța ca Punctul de trecere a frontierei de stat Leușeni-Albița: trafic intensiv de calatori și mijloace de transport, pe ambele direcții de deplasare. In aceste circumstanțe sunt puse in aplicare un șir de masuri pe linie de fluidizare a fluxului. Ieșire din R. Moldova, intrare…


Ce parere ai despre aceasta stire?