Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Doi soți din Zorleni decedați într-un accident în județul Brăila

Publicat:

Tragic accident duminica seara, in judetul Braila, intre Gradistea si Custura. Doua persoane au decedat si alte cinci au ajuns la spital, una fiind in stare grava. Asta dupa ce o masina s-a izbit intr-un copac.

Citeste articolul mai departe pe bdbnews.ro…  

Sursa articol: bdbnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trafic blocat pe DN6, in Giurgiu, din cauza unui accident cu patru mașini

12:50, 27.04.2024 - Patru mașini au fost implicate sambata intr-un accident produs pe DN6, in județul Giurgiu. Traficul este blocat.Centrul Infotrafic anunța pe DN 6, in localitatea Mihailești, județul Giurgiu, s-a produs un accident rutier in care au fost implicate 4 autovehicule, conform Mediafax.

Daune de 70 de mii de euro pentru familia unui barbat mort in accident, in județul Arad

16:30, 19.04.2024 - Judecatoria Ineu a decis ca soția și fiica unui barbat mort intr-un accident de mașina petrecut pe DN79 A, intre Manerau și Voivodeni, vor primi daune morale in valoare de 70 de mii de euro.

Accident rutier pe DN2-E85, in județul Buzau. Doua femei au ajuns la spital

09:45, 19.04.2024 - Doua femei in varsta de 32 de ani si 39 de ani au fost transportate de urgenta la spital vineri, in urma unui accident rutier produs pe DN2-E85. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, evenimentul rutier a avut loc pe sensul de mers Buzau catre Ramnicu Sarat, in afara localitatii Oreavul.…

Accident rutier la Cumpana, judetul Constanta! Implicat, un sofer beat, drogat si fara permis

18:45, 11.04.2024 - La data de 10 aprilie a.c., in jurul orei 23.53, politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta ndash; Serviciul Municipal de Ordine si Siguranta Publica au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strada Stefan cel Mare din comuna Cumpana s a produs un accident rutier tamponare . Potrivit IPJ…

Accident rutier, in localitatea Valu lui Traian, judetul Constanta. Incidentul a avut loc intr-o parcare

08:40, 31.03.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au fost sesizati in aceasta dimineata, prin apel la numarul 112 despre producerea unui accident rutier in localitatea Valu lui Traian, judetul Constanta. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea…

Un motociclist din Moldova, mort intr-un tragic accident in Italia: Ar fi pierdut controlul ghidonului

16:15, 22.03.2024 - Un tanar de 29 de ani din Republica Moldova și-a pierdut viața intr-un grav accident rutier. Tragedia s-a produs in aceasta dimineața, 22 martie, in comuna Pescantina din provincia italiana Verona, conform publicației Il Gazzettino .

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident rutier grav in județul Alba. O persoana a fost gasita carbonizata, dupa ce o mașina s-a izbit de un cap de pod și apoi a luat foc / FOTO

18:05, 17.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, sambata dupa-amiaza, pe un drum din judetul Alba. Șoferul unui autoturism și-a pierdut viața, dupa ce a pierdut controlul asupra directiei, astfel ca masina in care se afla s-a izbit violent de un cap de pod si a luat foc.


Ce parere ai despre aceasta stire?