Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO De ce îi este permis unui avion rus de spionaj să survoleze baze militare americane, inclusiv controversata Zonă 51

Publicat:

Un avion rus de spionaj a zburat recent deasupra mai multor baze militare americane, inclusiv controversata Zona 51 (in engleza, Area 51), intr-o actiune din cadrul Tratatului”, scrie presa americana.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Beijingul a emis un "avertisment" la adresa unei nave militare americane in Marea Chinei de Sud

16:20, 10.05.2024 - China a afirmat vineri ca a "emis un avertisment" la adresa unei nave americane in apele disputate ale Marii Chinei de Sud, aceasta nava provocand deja saptamana aceasta mania Beijingului cand a traversat stramtoarea Taiwan, relateaza France Presse.

Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince

22:30, 23.04.2024 - Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince - prima aeronava care ajunge aici de cand aeroportul international a fost inchis la 4 martie, din cauza atacurilor bandelor criminale, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

Serviciul de spionaj extern al Rusiei susține ca grupari militare private americane pregatesc o operațiune in Ucraina

06:10, 10.04.2024 - Serviciul de spionaj extern al Rusiei (SVR) a acuzat marti companiile militare private americane ca ar recruta detinuti proveniti din Mexic si Columbia, care ispasesc pedepse in inchisori de pe teritoriul SUA, pentru a-i trimite sa lupte in Ucraina, relateaza EFE si TASS, conform Agerpres.

Analist de informații al armatei SUA, acuzat ca a vandut secrete militare americane in beneficiul Chinei

20:00, 10.03.2024 - Un militar american și analist de informații a fost arestat saptamana trecuta sub acuzația ca a vandut catre China documente militare sensibile legate de apararea SUA a Taiwanului, precum și informații despre arme și sisteme de aparare antiracheta, relateaza CBS News.

Netanyahu acționeaza contrar sfaturilor americane: Israelul va continua ofensiva, inclusiv in Rafah

14:45, 08.03.2024 - Israelul va continua ofensiva sa impotriva Hamas, inclusiv in orasul Rafah din sudul Gaza, in pofida presiunii internationale crescande pentru a se opri, a declarat premierul Benjamin Netanyahu, potrivit Reuters, scrie News.ro. Anunțul lui Netanyahu vine in contextul in care presedintele american…

Analist al serviciilor americane de informatii militare arestat pentru spionaj in SUA

02:05, 08.03.2024 - Un analist din cadrul serviciilor americane de informatii militare a fost arestat pentru ca a trimis informatii clasificate unui complice afirmand ca locuieste in Hong Kong, a comunicat Departamentul de Justitie (DoJ) al Statelor Unite

VIDEO. Avioane franceze Mirage 2000 au interceptat un avion rusesc de spionaj Il-20 „Coot” in largul coastei Estoniei

21:25, 27.02.2024 - Avioane franceze de tip Mirage 2000-5 au interceptat un avion rusesc de spionaj de tip Iliusin 20 (Il-20) „Coot”, reperat in largul coastei Estoniei, anunta marti pe X armata franceza, relateaza AFP, citata de News.ro.

Ucraina afirma ca a doborat un avion rusesc de spionaj | VIDEO

00:25, 24.02.2024 - Forțele aeriene ucrainene au declarat vineri seara ca au doborat un avion rusesc de detectare și supraveghere radar deasupra Marii Azov, in timp ce Ucraina intra cu forțe slabite in al treilea an de razboi


Ce parere ai despre aceasta stire?