Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / CĒtĒlin Moroxanu a vorbit despre subiectul de care toatĒ lumea se temea. "Vreau sĒ-mi iau rĒmas bun"

Publicat:

a vorbit despre subiectul de care toatE lumea se temea. Sportivul nu s-a ascuns deloc xi a vorbit cat se poate de sincer despre marele moment care are loc in viata fiecErui sportiv.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peaky Blinders de Romania. Gruparea de talhari de care se temea toata lumea, ei au dat jaful secolului in tara noastra

16:05, 06.05.2024 - Unul dintre cele mai faimoase jafuri armate din perioada interbelica a avut loc la Hunedoara, unde banda de talhari condusa de Popa Toader, denumita de internauți și „Peaky Blinders de Romania”, a atacat un autoturism ce transporta valorile unei banci, ucigandu-l pe șofer și furand 160.000 de lei. Cine…

Raspunsul conducerii lui U Cluj dupa rabufnirea lui Neluțu Sabau vizavi de „subiectul Șumudica”: „Sa fie clar pentru toata lumea!”

21:01, 03.05.2024 - Conducerea lui U Cluj, prin vocea lui Mihai Moga, brand manager al clubului, a oferit o replica explicita dupa ce Ioan Ovidiu Sabau a declarat ca el poate renunța la contractul cu „Șepcile roșii” daca șefii vor sa-l aduca antrenor pe Marius Șumudica. Ardelenii sunt in discuții pentru aducerea unui director…

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 05.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

David Popovici, condiții preferențiale la JO de la Paris: „Nu toata lumea este egala”

17:35, 02.04.2024 - David Popovici se pregatește intens pentru Jocurile Olimpice de la Paris, unde va concura pentru medalii in probele de inot de 100 și 200 metri liber. Sportivul va sta insa in afara satului olimpic și va avea paza asigurata.

”Toata lumea vrea un fratior sau o surioara” - Vladuța Lupau a vorbit despre al doilea copil

17:20, 17.03.2024 - Vladuța Lupau a facut dezvaluiri sincere despre posibilitatea de a-și extinde familia, chiar imediat dupa ziua ei de naștere. In timp ce se afla intr-o emisiune TV, celebrul interpret de muzica de petrecere a vorbit deschis despre dorința ei de a avea inca un copil.”Imi doresc foarte mult sa ii ofer…

Surse: Ciuca și Ciolacu au vorbit duminica despre comasarea alegerilor, dar nu a fost luata o decizie: „Scenarii peste scenarii”

16:16, 19.02.2024 - Subiectul comasarii alegerilor europarlamentare cu locale urmeaza sa fie discutat in sedinta coalitiei de miercuri, intre timp avand loc unele discutii intre liderii celor doua partide din coalitie, Nicolae Ciuca si Marcel Ciolacu, in cursul zilei de duminica. Surse politice au declarat pentru Digi24.ro…


Ce parere ai despre aceasta stire?