Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Ali de la "Mireasă pentru fiul meu", foc şi pară pe Georgiana de când a prins-o greşind: "Când m-am întors, ea era..."

Publicat:

Georgiana si Ali au terminat ieri o relatie care tine de o luna. Concurentul a fosr profund afectat la actiunile fostei lui iubite, dar abia acum a dat toate cartile pe fata.
Alaturi de matusa lui Ali, concurentii au încercat sa îsi rezolve problemele. Chiar daca ruda lui era alaturi de Georgiana, tânarul nici nu a vrut sa auda de o posibila împacare, fiind foarte nervos, dar a povestit de unde a început totul.
"Când am vazut ca ea cauta atentia baietilor. Radu era pe canapea, eu eram în spatele blatului de bucatarie, ea era în…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat care abia ieșise din inchisoare s-a intors dupa gratii dupa ce a fost prins de polițiști cu heroina in buzunare

18:25, 27.04.2024 - Un barbat a fost retinut pentru trafic de heroina, el fiind recent eliberat din penitenciar, au anuntat, sambata, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Iasi.

Șocul unei mirese in ziua nunții. Cum i-a prins pe soacra și pe mire: a fost dezgustata

15:50, 21.04.2024 - O mireasa a avut șocul vieții sale in ziua nunții. Femeia a ramas dezgustata și aproape a anulat evenimentul dupa ce și-a gasit mirele și soacra impreuna, in baie. Ce faceau cei doi? O mireasa a avut șocul vieții sale in ziua nunții Georgie Mitchell, gazda podcastului Unfiltered Bride, a facut publica…

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cum a reacționat Dediș, cand a aflat ca a fost eliminat! Concurentul nu regreta decizia publicului: ”In speranța ca...” / VIDEO

20:31, 12.04.2024 - Decizie neașteptata in casa Mireasa! Dediș a fost eliminat și urmeaza sa plece acasa. Concurentul a sperat pana in ultimul moment ca va cunoaște in emisiune o fata compatibila cu el, insa acest lucru nu s-a intamplat. Iata cum a reacționat, dupa ce a aflst ca a fost eliminat!

Catalin Zmarandescu, suspect de cancer. Detaliul care l-a alarmat pe concurentul de la Survivor All Stars: „Nu era in regula”

13:40, 03.04.2024 - Intors recent de la Survivor All Stars, Catalin Zmarandescu a facut dezvaluiri șocante! Fostul luptator a dezvaluit ca este suspect de cancer. In timpul unui control medical, el l-a rugat pe medic sa-i analizeze o pata pe care o avea pe unul dintre picioare. Ce a aflat nu a fost deloc pe placul lui!…

Mireasa. Capriciile iubirii. Georgiana, chemata in instanța de tatal copilului ei. Ce mesaj a primit concurenta de la parinții ei: „Are termen 25 de zile” / VIDEO

19:45, 20.02.2024 - In ediția din data de 20 februarie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Georgiana a dormit in casa baieților prilej numai bun sa afle lucruri despre ei, dar și despre relațiile și tatonarile dintre ei și unele concurente. Insa, pe langa timpul prețios petrecut alaturi de ceilalți concurenți, tanara…

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia s-a reorientat, dupa ce Albert i-a spus ca o vede doar ca o prietena. L-a ales pe Valentin pentru date. Cum vede concurentul intreaga situație

20:40, 14.02.2024 - Dupa ce aproape o luna și-a concentrat atenția asupra lui Albert, cu care a și ieșit, Antonia s-a reorientat. Concurenta s-a apropiat de Valentin, cu care este impreuna incepand de astazi, fiind al treilea cuplu din casa Mireasa.

Mireasa - Capriciile iubirii. De ce nu a renunțat Antonia la Albert din prima. Concurentul i-a spus ca o vede doar ca pe o prietena: „Am stat mult timp doar noi doi”

20:10, 14.02.2024 - Antonio spune ca a fost atrasa din prima de Albert și ca și-a dorit sa il cunoasca mai bine, dar concurentul parea ca nu este prea incantat. Ieri, tanarul a declarat ca o vede doar ca pe o simpla prietena și ca nu ia in calcul varianta de a forma un cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?