Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia s-a reorientat, după ce Albert i-a spus că o vede doar ca o prietenă. L-a ales pe Valentin pentru date. Cum vede concurentul întreaga situație

Publicat:

Dupa ce aproape o luna și-a concentrat atenția asupra lui Albert, cu care a și ieșit, Antonia s-a reorientat. Concurenta s-a apropiat de Valentin, cu care este impreuna incepand de astazi, fiind al treilea cuplu din casa Mireasa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce au discutat Maria și Ștefan despre Adriana, concurenta noua din casa. Concurentul ar fi avut o relație cu aceasta in trecut: „Eram...” / VIDEO

21:05, 19.03.2024 - Maria a vrut sa afle cat mai multe detalii despre trecutul lui Ștefan, așa ca l-a luat pe acesta la intrebari despre Adriana, noua concurenta din casa alaturi de care, in trecut, baiatul ar fi trait o frumoasa poveste de dragoste.

Mireasa. Capriciile iubirii. Ce l-a scos din minți pe Valentin. Motivul pentru care concurentul a fost agresiv cu Antonia: ”Eu sunt papițoiul tau?!” / VIDEO

22:15, 11.03.2024 - Petrecerea nu incepuse de foarte multa vreme cand Antonia și Valentin iși gaseau timp pentru un dialog de cuplu cu destainuiri și declarații. Ulterior, la party, concurentul a fost agresiv cu iubita sa.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 

Fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 8, despre care s-a spus ca ar fi impreuna cu Sergiu, replica acida pentru Madi: „Se vede cat de prietena mi s-a dat”. Luiza a lamurit intreaga situație

09:26, 19.02.2024 - De curand, s-a zvonit ca Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea o noua iubita, mai exact pe nimeni alta decat Luiza, o fosta concurenta din același sezon. Madi a confirmat ca a auzit aceste speculații, dand de ințeles ca știa de presupusa relație. In schimb, Luiza a fost deranjata ca s-a spus ca ar…

Mireasa - Capriciile iubirii. De ce nu a renunțat Antonia la Albert din prima. Concurentul i-a spus ca o vede doar ca pe o prietena: „Am stat mult timp doar noi doi”

20:10, 14.02.2024 - Antonio spune ca a fost atrasa din prima de Albert și ca și-a dorit sa il cunoasca mai bine, dar concurentul parea ca nu este prea incantat. Ieri, tanarul a declarat ca o vede doar ca pe o simpla prietena și ca nu ia in calcul varianta de a forma un cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?