Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă în procesul deschis de Bianca Drăgușanu împotriva Claudiei Pătrășcanu! Cele două femei se întâlnesc la Tribunal!

Publicat:

Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rasturnare de situație in procesul deschis de Marcela Fota! Cu cine se razboiește artista in tribunal

22:45, 09.05.2024 - Rasturnare de situație in procesul Marcelei Fota, la doi ani dupa ce artista de muzica populara a apelat la ajutorul magistraților. Cine este barbatul cu care se razboiește interpreta și ce ii cere acestuia.

Lupta impotriva dementei ar trebui sa inceapa la 40 de ani, sugereaza oamenii de stiinta / Ce se intampla cu creierul la mijlocul vietii

06:01, 15.04.2024 - Lupta impotriva dementei ar trebui sa inceapa la 40 de ani, sugereaza oamenii de stiinta. Intervenind mai devreme pentru a imbunatati sanatatea creierului ne-ar putea ajuta sa ne mentinem ageritatea cerebrala pe masuraa ce imbatranim.

A inceput razboiul dintre Oana Radu și fostul soț. Ce s-a intamplat la primul termen al procesului deschis de cantareata impotriva lui Catalin Dobrescu.

09:55, 09.04.2024 - Dupa ce a anunțat ca a divorțat de fostul soț, Oana Radu i-a deschis lui Catalin Dobrescu trei procese, unul ce are ca obiect partajul de bunuri, altul sechestrul judiciar, iar cel de-al treilea pentru excluderea asociatului. Razboiul in instanța a inceput, iar ieri a avut loc primul termen.

Un tribunal american este de partea Mexicului in procesul sau impotriva magazinelor de arme din Arizona

05:00, 26.03.2024 - Judecatorul a decis ca magazinele aveau diverse semnale ca armele pe care le-au vandut vor ajunge in cele din urma in Mexic și vor fi folosite in scopuri ilegale, a declarat Ministerul de Externe al țarii latino-americane intr-un comunicat.

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu! Vedeta iși cauta dreptate, dupa ce a fost amendata cu 10.000 lei

22:46, 13.03.2024 - Bianca Dragușanu a ajuns in fața magistraților Curții de Apel București, dupa ce a fost amendata cu 10.000 de lei. Ce a decis instanța la primul termen al dosarului in care blondina iși cauta dreptate. De ce a ajuns in fața judecatorilor.

Justitie Constanta: Ce au decis magistratii in procesul deschis de Prefectura Constanta impotriva Stely Metal SRL

17:05, 29.02.2024 - Este vorba de dosarul 8682 118 2023, aflat pe masa judecatorilor de la Tribunalul Constanta. Prefectul Judetului Constanta a atacat in instanta o autorizatie de construire si un certificat de urbanism emise de Primaria Navodari, ca urmare a celor constatate in vara anului 2023 de catre Inspectoratul…

Fostul judecator Cristi Danileț a caștigat procesul la CEDO impotriva statului roman

12:31, 20.02.2024 - Fostul judecator Cristi Danileț a caștigat procesul la CEDO impotriva statului roman. Judecatorii au decis ca Romania a incalcat articolul 10 din Convenția Europeana a Drepturilor Omului privind libertatea de gandire.


Ce parere ai despre aceasta stire?