Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mergem pe contrasens sau de-a curmezișul, dar suntem pe drumul cel bun

Publicat:
Mergem pe contrasens sau de-a curmezișul, dar suntem pe drumul cel bun

Ne-am dorit mult sa avem un drum care sa ne lege de lumea buna, civilizata și bogata și, din 2007 ni s-a deschis acest drum.... The post Mergem pe contrasens sau de-a curmezișul, dar suntem pe drumul cel bun appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Piatra cazuta pe mașina unui consilier județean pe drumul spre Gurahonț. Șoferul, transportat la spital cu elicopterul SMURD

19:40, 27.05.2024 - O piatra ce s-a desprins de pe un deal, in zona Gurahonț, a cazut pe șosea, pe mașina unui barbat in varsta de 34 de... The post Piatra cazuta pe mașina unui consilier județean pe drumul spre Gurahonț. Șoferul, transportat la spital cu elicopterul SMURD appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Lucrarile la drumul Seleuș-Șicula, realizate in proporție de 30%

13:25, 22.05.2024 - Comunicat. Lucrarile pe drumul Seleuș-Șicula, finanțate de Consiliul Județean Arad, sunt realizate in proporție de 30%, ajungand la faza realizarii acostamentelor. Lucrarile fac parte din... The post Lucrarile la drumul Seleuș-Șicula, realizate in proporție de 30% appeared first on Special Arad · ultimele…

A nins pe DN 67C – Transalpina. Șoseaua ramane inchisa, intre Ranca și Obarșia Lotrului | Video

12:10, 15.05.2024 - A nins in noaptea de marți spre miercuri pe DN 67C Transalpina. Drumul intre Ranca și Obarșia Lotrului ramane in continuare inchis, carosabilul fiind acoperit... The post A nins pe DN 67C – Transalpina. Șoseaua ramane inchisa, intre Ranca și Obarșia Lotrului | Video appeared first on Special Arad ·…

Autoutilitara in flacari pe drumul dintre localitațile Pancota și Seleuș

08:25, 10.05.2024 - O autoutilitara a luat foc, dupa miezul nopții, pe drumul care leaga localitațile Pancota și Seleuș. Cel mai probabil cauza incendiului a fost un scurt... The post Autoutilitara in flacari pe drumul dintre localitațile Pancota și Seleuș appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Camion rasturnat langa o benzinarie, pe drumul spre Pecica

15:00, 07.05.2024 - Un camion s-a rasturnat in jurul orei 14:30 langa benzinaria Lukoil, intre Arad și Pecica. Nu se știe din ce motiv s-a produs incidentul rutier,... The post Camion rasturnat langa o benzinarie, pe drumul spre Pecica appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident pe drumul Horia-Șiria. Un echipaj SAJ s-a deplasat la locul incidentului

08:30, 25.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe drumul ce leaga localitațile Horia de Șiria, pe DJ709. Apelul la 112 anunța... The post Accident pe drumul Horia-Șiria. Un echipaj SAJ s-a deplasat la locul incidentului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Șofer filmat pe contrasens pe drumul de legatura cu podul suspendat peste Dunare. Poliția, pe urmele lui VIDEO

16:10, 07.04.2024 - Un șofer de 64 de ani, din Galați, a fost filmat cum circula pe contrasens pe drumul de legatura cu podul suspendat peste Dunare. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Licitația pentru lotul doi din drumul expres Arad – Oradea a fost lansata

17:06, 24.03.2024 - In timp ce licitațiile pentru realizarea tronsoanelor aferente lotului 1 și 3 din drumul expres Arad-Oradea au fost lansate in urma cu o luna (23... The post Licitația pentru lotul doi din drumul expres Arad – Oradea a fost lansata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?