Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cum a reacționat Dediș, când a aflat că a fost eliminat! Concurentul nu regretă decizia publicului: ”În speranța că...” / VIDEO

Publicat:

Decizie neașteptata in casa Mireasa! Dediș a fost eliminat și urmeaza sa plece acasa. Concurentul a sperat pana in ultimul moment ca va cunoaște in emisiune o fata compatibila cu el, insa acest lucru nu s-a intamplat. Iata cum a reacționat, dupa ce a aflst ca a fost eliminat!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Ce a raspuns Dediș cand a fost intrebat daca o va cauta pe Eliza. Ce ganduri are tanarul dupa eliminare

15:05, 13.04.2024 - Dediș și doamna Ioana și-au facut apariția la Mireasa - Capriciile Iubirii, dupa eliminarea baiatului din casa Mireasa sezonul 9. Tanarul a fost intrebat daca o sa o caute pe Eliza, iar raspunsul sau a surprins-o pe Gabriela Cristea.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Khaled a fost eliminat! Concurentul și-a dorit sa se intoarca la fetița lui: ”Nu s-a vazut totul” / VIDEO

20:10, 29.03.2024 - Inca un concurent a plecat acasa din casa Mireasa! Khaled a parasit emisiunea și este nerabdator sa se intoarca la fetița lui, care il așteapta! Eliminarea concurentului a starnit mai multe discuții și chiar și el crede ca au existat mai mulți factori care au facut ca acest lucru sa se intample.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristi a fost eliminat. Regreta sau nu ca nu a reușit sa o cunoasca mai bine pe Eliza, singura fata cu care a interacționat mai mult

21:40, 15.03.2024 - Cristi și-a dorit sa fie eliminat și așa s-a și intamplat. Concurentul a fost propus spre nominalizare de cele mai multe fete, inclusiv Eliza, singura tanara de care s-a apropiat mai mult in competiție.

Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Contre intre doamna Ioana și doamna Daniela, dupa o discuție in bucatarie. Ce s-a intamplat

15:20, 27.02.2024 - Doamna Ioana și doamna Daniela s-au contrat in bucatarie. Mama Saptamanii voia sa completeze lista de cumparaturi și, dupa ce matușa lui Dediș i-a spus ca nu vrea nimic in mod special, aceasta i-a atras atenția sa aiba grija la igiena.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.

Mireasa sezonul 9, 8 februarie 2024. Ce a facut Antonia dupa ce a ieșit din platou. Ce decizie a luat Albert despre ea și Andrada

14:55, 08.02.2024 - Dupa ce a ieșit din platoul Mireasa, Capriciile Iubirii, Antonia și-a facut bagajele pentru a se muta din camera. In emisia live de Mireasa de pe 8 februarie 2024 s-a discutat despre acest subiect, iar Albert a spus ca a luat o decizie in ceea ce le privește pe Antonia și Andrada.


Ce parere ai despre aceasta stire?