Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO A murit și cel mai bătrân bărbat din lume a murit : Secretul lui Natabay Tinsiew, din Eritrea, pentru a ajunge la 127 de ani

Publicat:

Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 127 de ani. Este vorba despre , din Eritrea, Africa. Familia acestuia a inceput demersurile sa-l introduca post-mortem in .

Poziția de cel mai batran om din lume e deținuta de franțuzoaica , care a murit in 1997, la varsta de 122 de ani, scrie mediafax.ro.

Nepotul lui , , a declarat pentru BBC ca secretele supraviețuirii au fost „rabdarea, generozitatea și o viața plina de bucurie".

Barbatul a murit pe 27 septembrie in satul sau, Azefa, inconjurat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roger Corman, regizorul „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la varsta de 98 de ani

19:40, 12.05.2024 - Roger Corman, care a regizat o serie de filme de cult, printre care „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la varsta de 98 de ani, noteaza BBC. Familia sa a declarat pentru publicația de specialitate Variety ca a murit joi, in locuința sa din Santa Monica, California. „Filmele sale au fost revoluționare…

Doliu in lumea filmului: Roger Corman, regizorul care i-a descoperit pe Martin Scorsese si Robert De Niro a murit

12:45, 12.05.2024 - Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale cu buget redus lansate intr un ritm vertiginos, a murit la varsta de 98 de ani, a anuntat sambata familia sa, citata de presa din Statele Unite. Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale…

Nepotul lui Tzanca Uraganu a prevestit data de 29 aprilie, ziua in care a murit. Lucas a avut cancer: „Este un sfant” / FOTO

10:55, 30.04.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu este devastata de durere, dupa ce nepotul artistului a murit. Lucas a prevestit data de 29 aprilie, ziua in care a murit, cu multe luni in urma! Baiețelul a dus o lupta grea cu cancerul.

Tzanca Uraganu, in doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu sa te odihneasca, copil frumos și bun” / FOTO

22:25, 29.04.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu trece prin momente grele! Nepotul celebrului manelist s-a stins din viața la o varsta frageda. Cunoscutul artist este in doliu! Mesajul dureros pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Un britanic in varsta de 111 ani a devenit cel mai batran barbat in viața din lume: care este secretul longevitații sale

11:30, 06.04.2024 - John Alfred Tinniswood, in varsta de 111 ani, din Anglia, este acum cel mai batran barbat in viața din lume, dupa moartea lui Juan Vicente Perez (Venezuela), in varsta de 114 ani, potrivit guinnessworldrecords.com.

A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani

11:40, 03.04.2024 - Este o veste trista in lume! A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani. El a murit marți, pe data de 2 aprilie 2024. Iata cine a fost Juan Vicente Perez Mora, dar și ce se știe despre el!

Doliu in familia Clejanilor. A murit tatal lui Ionița, Marin Manole. Barbatul s-a stins din viața la varsta de 82 de ani

16:35, 01.04.2024 - Ionița de la Clejani trece prin momente dureroase. Tatal sau, Marin Manole, s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Barbatul a fost o figura cunoscuta in lumea muzicii, bucurandu-se de succes și in țara, dar și in strainatate.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.


Ce parere ai despre aceasta stire?