Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO 9 ingineri au murit într-o explozie a unui autobuz: Numărul morților incidentului din Pakistan a ajuns la 13

Publicat:

Cel putin 13 persoane - inclusiv noua chinezi - au murit miercuri intr-o explozie de origine inca necunoscuta a unui autobuz, care s-a rasturnat apoi intr-o rapa, in nord-vestul Pakistanului, potrivit unor surse din cadrul administratiei si politiei, relateaza AFP.

La bordul vehiculului se aflau ingineri, topografi si personal chinez de mentenenta care lucreaza la construirea Barajului de la Dasu, in provincia .

”Din cauza exploziei, motorul a luat foc, vehiculul a cazut in rapa”, iar 13 persoane au murit, inclusiv noua chinezi, a declarat AFP, sub protectia…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Vaslui. Trei persoane au murit, dupa ce doua motociclete și o mașina s-au ciocnit

20:46, 19.05.2024 - Un accident grav a avut loc astazi, in localitate Codaești din județul Vaslui, dupa ce o mașina și doua motociclete s-au ciocnit și au luat foc. Trei tineri au murit, in timp ce femeia care conducea mașina a fost transportata la spital.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

VIDEO. Un autobuz a cazut de pe un pod in Sankt Petersburg. Trei persoane au murit, iar alte șase au fost ranite

15:55, 10.05.2024 - Un autobuz care transporta circa 20 de pasageri a cazut vineri in raul Moika de pe un pod situat in centrul orasului rus Sankt Petersburg, trei persoane pierzandu-si viata, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentia TASS, citata de Reuters si EFE.

Accident produs de un bucurestean care a murit dupa ce a suferit un infarct la volan. Alte trei persoane, ranite

13:00, 02.05.2024 - O tragedie a avut loc in prima zi a acestei luni pe o strada dintr-un oras din Neamt, un barbat pierzandu-si viata. In accidentul in care au fost implicate mai multe masini, ranite au fost si trei femei

Un autobuz plin cu calatori a lovit trei femei pe o trecere de pietoni din Galați. Una dintre victime, dusa la spital

12:35, 20.04.2024 - Trei persoane au fost ranite, dupa ce au fost lovite de un autobuz al societații locale de transport public, in timp ce traversau strada. In autobuz se aflau circa 40 de persoane, insa din fericire niciuna dintre acestea nu a suferit vreo leziune.

Un pod s-a prabușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

02:25, 27.03.2024 - Cautarea supravietuitorilor a fost suspendata marti seara la Baltimore, dupa prabusirea unui pod in portul acestui oras din estul Statelor, cele sase persoane date disparute fiind presupuse moarte, a anuntat un responsabil al pazei de coasta, scrie AFP, potrivit agerpres.ro. “Pe baza duratei cautarii…

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.


Ce parere ai despre aceasta stire?