Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VICTIMA UNUI TERIBIL DESTIN Nevaccinat și cu comorbidități, micuțul devine al patrulea caz fatal de rujeolă în România

Publicat:
VICTIMA UNUI TERIBIL DESTIN Nevaccinat și cu comorbidități, micuțul devine al patrulea caz fatal de rujeolă în România

Aceasta tragedie ilustreaza gravitatea rujeolei și necesitatea protecției prin vaccinare. The post VICTIMA UNUI TERIBIL DESTIN Nevaccinat și cu comorbiditați, micuțul devine al patrulea caz fatal de rujeola in Romania first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

RUJEOLA Aproape 800 de cazuri  noi de rujeola in doar o  saptamana

11:15, 13.04.2024 - Aproape 800 de cazuri noi de rujeola au fost inregistrate saptamana trecuta in Romania, arata datele Institutului National de Sanatate Publica.  The post RUJEOLA Aproape 800 de cazuri  noi de rujeola in doar o  saptamana first appeared on Informatia Zilei .

PROIECT DE DRONE Romania va fabrica drone, a anunțat ministrul Cercetarii

17:05, 06.04.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, a declarat, joi, ca proiectul privind fabricarea de drone in tara noastra va fi unul bazat pe o viziune integrata,... The post PROIECT DE DRONE Romania va fabrica drone, a anunțat ministrul Cercetarii first appeared on Informatia Zilei .

STUDIU 7 din 10 medici din clinicile private prefera furnizori acreditați de dezinfectanți

14:15, 06.04.2024 - 7 din 10 medici și decidenți din clinicile din Romania considera ca certificarea sau acreditarea furnizorilor reprezinta aspectul cel mai important in procesul de luare a deciziilor de achiziție,... The post STUDIU 7 din 10 medici din clinicile private prefera furnizori acreditați de dezinfectanți first…

CAZURI DE RUJEOLA Cazurile de rujeola inregistrate in Romania sunt raspandite in aproape toate județele

11:10, 04.04.2024 - Institutul National de Sanatate Publica a informat marti ca, in perioada 1 ianuarie 2023 - 31 martie 2024, s-au confirmat 10.607 cazuri de rujeola. The post CAZURI DE RUJEOLA Cazurile de rujeola inregistrate in Romania sunt raspandite in aproape toate județele first appeared on Informatia Zilei .

ANCHETA DESFAȘURATA DE AUTORITAȚI Destructurarea unei rețele de trafic de migranți in Romania

13:45, 13.03.2024 - Acțiunea a fost posibila datorita unei investigații amanunțite și acțiuni coordonate intre autoritați, iar toți cei implicați urmeaza sa fie trași la raspundere conform legii. The post ANCHETA DESFAȘURATA DE AUTORITAȚI Destructurarea unei rețele de trafic de migranți in Romania first appeared on Informatia…

RUJEOLA Combaterea Rujeolei: De la simptome la strategii de prevenire

16:35, 02.03.2024 - Principala modalitate de prevenire a rujeolei este vaccinarea, care este recomandata copiilor și adulților conform Calendarului Național de Vaccinare din Romania. The post RUJEOLA Combaterea Rujeolei: De la simptome la strategii de prevenire first appeared on Informatia Zilei .

RUJEOLA Cauze, simptome și prevenire

11:35, 02.03.2024 - Principala modalitate de prevenire a rujeolei este vaccinarea, care este recomandata copiilor și adulților conform Calendarului Național de Vaccinare din Romania. The post RUJEOLA Cauze, simptome și prevenire first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?