Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victimă a insultelor rasiste, Cheikh Sarr a fost suspendat două meciuri din cauza unei altercaţii cu un suporter

Publicat:
Victimă a insultelor rasiste, Cheikh Sarr a fost suspendat două meciuri din cauza unei altercaţii cu un suporter

Portarul senegalez al echipei , , victima a unor insulte rasiste sambata, a fost suspendat doua meciuri de catre de Fotbal in urma altercatiei cu un suporter. Echipa sa a iesit de pe teren in semn de protest si a pierdut meciul la masa verde, relateaza L'Equipe, potrivit news.ro

Jucatorul in varsta de 23 de ani a fost eliminat in timpul meciului cu pentru ca a sarit catre sectorul in care se afla suporterul respectiv. Coechipierii sai au ales sa se intoarca la vestiare pentru a-l sustine, clubul denuntand ulterior "insulte rasiste inacceptabile".

Echipa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Internationalul francez Melvyn Jaminet, suspendat 34 de saptamani din cauza unor afirmatii rasiste

20:20, 26.07.2024 - Internationalul francez Melvyn Jaminet, care a publicat un videoclip in care face afirmatii rasiste dupa victoria reprezentativei tarii sale in Argentina la inceputul lunii iulie, a primit o suspendare de 34 de saptamani din toate competitiile, adica aproape opt luni, a anuntat vineri Federatia franceza…

CM 2030: Federatia spaniola de fotbal a dezvaluit cele unsprezece stadioane retinute pentru a gazdui meciuri

17:00, 20.07.2024 - Federatia spaniola de fotbal (RFEF) a dezvaluit vineri cele unsprezece stadioane retinute pentru a gazdui meciuri de la Cupa Mondiala 2030, informeaza L'Equipe, potrivit Agerpres.Celelalte noua arene vor fi impartite intre Maroc (sase) si Portugalia (trei).

A schimbat peisajul, dar nu și pasiunea! Constantin Budescu e cu gandul la fotbal și in vacanța. Ce face jucatorul cand e langa copiii sai / PAPARAZZI

22:55, 09.07.2024 - Se bucura de soare, de compania familiei și de briza marii, dar gandul lui e tot la fotbal. Constantin Budescu a schimbat peisajul, dar nu și pasiunea! Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care arata ce face jucatorul cand e langa copiii sai.

UEFA l-a suspendat doua meciuri pe albanezul Mirlind Daku, de la EURO 2024, din cauza scandarilor nationaliste

19:15, 23.06.2024 - Federatia Albaneza de Fotbal a anuntat ca UEFA l-a suspendat duminica pentru doua meciuri pe jucatorul Mirlind Daku, din cauza scandarilor nationaliste ale acestuia la Campionatul European, relateaza AP.

EURO 2024. UEFA l-a pedepsit drastic pe jucatorul albanez Mirlind Daku din cauza scandarilor nationaliste

18:30, 23.06.2024 - Federatia Albaneza de Fotbal a anuntat ca UEFA l-a suspendat duminica pentru doua meciuri pe jucatorul Mirlind Daku, din cauza scandarilor nationaliste ale acestuia la Campionatul European, relateaza AP.

Atacantul Hakim Abdallah, suspendat sase meciuri de Comisia de Disciplina a FRF

12:30, 01.05.2024 - Atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucuresti, a fost suspendat sase meciuri si amendat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, in sedinta sa, pentru cartonasul rosu primit la meciul cu FC Botosani.„AFC Botosani vs. SC Dinamo 1948 SA - Eliminare Abdallah Hakim…

Atacantul Hakim Abdallah (Dinamo), suspendat sase meciuri de Comisia de Disciplina a FRF

08:20, 01.05.2024 - Atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucuresti, a fost suspendat sase meciuri si amendat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, in sedinta sa de marti, pentru cartonasul rosu primit la meciul cu FC Botosani.''AFC Botosani vs.

FIFA si UEFA ameninta Spania cu sanctiuni dupa ce RFEF a fost plasata sub tutela guvernului

19:30, 29.04.2024 - Cotidianul AS a dezvaluit luni ca FIFA si UEFA au lansat un ultimatum catre guvernul spaniol, condus de Pedro Sanchez, si Consiliul Superior al Sportului (CSD), dupa ce Federatia Spaniola de Fotbal (RFEF) a fost plasata sub tutela, scrie L'Equipe.


Ce parere ai despre aceasta stire?