Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești bune pentru Dănuț Lupu! Fostul jucător de la Dinamo ar putea ieși din închisoare cât de curând

Publicat:

Danuț Lupu se afla in inchisoare din toamna anului 2023. Acum, fostul fotbalist de la Dinamo se pregatește pentru a fi eliberat. Iata cand ar putea sa iasa fostul sportiv de performanța din spatele gratiilor!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Danuț Lupu, dezvaluiri din inchisoare la „Prietenii lui Ovidiu”: „Acolo e jungla, trebuie sa supraviețuiești!”

14:15, 16.04.2024 - Danuț Lupu (57 de ani) fostul mare jucator al celor de la Rapid și Dinamo este invitatul din aceasta saptamana al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Fostul mijlocaș a acceptat sa vorbeasca despre cele șase luni pe care le-a petrecut in spatele gratiilor la penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat…

GSP: „Eram 24 in celula". Danuț Lupu a inceput sa planga in direct: „Ii mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu"

12:46, 09.04.2024 - Danuț Lupu (57 de ani) a fost eliberat definitiv din inchisoare și a vorbit pentru prima data despre perioada prin care a trecut. Fostul sportiv a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de inchisoare și a ieșit dupa 6 luni pentru ca a condus fara permis.

„M-am gandit sa nu ma predau” » Danuț Lupu a inceput sa planga in direct: „Ii mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”

11:25, 09.04.2024 - Danuț Lupu (57 de ani) a fost eliberat definitiv din inchisoare și a vorbit pentru prima data despre perioada prin care a trecut. Fostul sportiv a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de inchisoare și a ieșit dupa 6 luni pentru ca a condus fara permis. Lupu a rupt tacerea și a povestit experiența prin…

Vești bune pentru Danut Lupu. Fostul fotbalist a fost eliberat din inchisoare! Decizia este definitiva

17:45, 03.04.2024 - Vești bune pentru Danuț Lupu! Fostul fotbalist a fost eliberat din inchisoare, iar decizia este definitiva. Dupa o perioada de așteptare și incertitudine, Tribunalul București a hotarat sa ii ofere libertatea, in urma respingerii contestației procurorilor.

Cum i-a convins Danuț Lupu pe judecatori sa il elibereze din inchisoare. Fostul fotbalist a plecat acasa, dupa cinci luni de stat in spatele gratiilor: ”Doresc sa...”

12:40, 08.03.2024 - Vești bune pentru Danuț Lupu! Fostul fotbalist a fost eliberat din inchisoare, dupa cinci luni de stat in spatele gratiilor. Iata cum a reușit, alaturi de avocatul sau, sa ii convinga pe judecatori sa il lase in libertate și ce planuri are!

Danuț Lupu cere eliberarea condiționata din inchisoare

12:15, 07.03.2024 - Fostul internațional roman Danuț Lupu a solicitat Judecatoriei Sectorului 5 sa fie eliberat conditionat din inchisoare, unde executa o pedeapsa de 7 luni dupa ce a fost prins in mai multe randuri conducand fara permis.

Danuț Lupu iese din inchisoare! Cand va fi eliberat fostul mare fotbalist

12:56, 22.02.2024 - Danuț Lupu (56 de ani) se afla in inchisoare din 2 octombrie 2023 din cauza faptului ca a condus fara a deține permis de conducere, dar coșmarul se va termina in curand pentru fostul mare fotbalist al lui Dinamo și Rapid. El a fost condamnat la șapte luni de inchisoare cu executare. ...

Danuț Lupu, aproape sa iasa din inchisoare! Un avocat e sigur: „Va fi eliberat”

14:40, 07.02.2024 - Aflat in inchisoare din 2 octombrie 2023, Danuț Lupu (56 de ani) ar putea fi eliberat condiționat. Așa susține un avocat. Fostul mare fotbalist de la Dinamo și Rapid se afla de 4 luni in inchisoare, dupa ce a fost prins de mai multe ori conducand fara permis auto. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?