Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valentin Uritescu, în stare gravă la spital - Actorul are de multă vreme probleme de sănătate

Publicat:

, in vasrta de 80 de ani, are de multa vreme probleme de sanatate.Valentin Uritescu (n. 4 iunie 1941, Vinerea, Alba, Romania) este actor de televiziune, film și teatru.In decursul carierei sale artistice a lucrat ca angajat la patru teatre:1963-1968 la Teatrul "M. Filotti" din Braila,1968-1980 la "" din Piatra Neamț,1981-1990 la din București,1990 - - Teatrul Național Ion Luca Caragiale din București. S-a pensionat in urma cu mai mulți ani. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, voluntar la Noaptea Muzeelor: ”Merg eu in locul lor!”

21:41, 17.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu le-a raspuns sindicalistilor din muzee care i-au oferit acestuia un contract de voluntariat pentru patru ore pe zi si le-a spus ca se pune la dispozitie, daca este nevoie si merge voluntar la Muzeul Antipa, de „Noaptea muzeelor”, pentru ca e cel mai aproape de Guvern. „O sa…

Romania, acoperita de un val de praf saharian. Imagini spectaculoase care se vad si din satelit (VIDEO)

11:30, 24.04.2024 - Bucurestenii, dar si locuitorii altor orase din Romania, s-au trezit miercuri dimineata cu masinile acoperite de praf saharian, dupa ce un astfel de val a „maturat” tara. Oameni din Tulcea, Constanta, Ialomita, Braila, dar si din alte zone ale tarii si din Bucuresti au postat fotografii. Concentratii…

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

"Golden Gate de Romania" are din nou probleme. Pe podul de la Braila se face a treia asfaltare in doar noua luni de la inaugurare

12:16, 15.04.2024 - La niciun an de la inaugurarea fastuoasa, podul peste Dunare de la Braila, supranumit Golden Gate de Romania, are din nou probleme și are nevoie de reparații. Este a treia asfaltare in doar noua luni. 

Primele probleme pe aeroporturile din Romania dupa intrarea in Schegen. Cinci persoane anchetate

17:05, 10.04.2024 - Nici nu am intrat bine in Schengen și au aparut deja incidentele pe aeroporturile din București și țara. Potrivit poliției de frontiera, in ultimele 48 de ore, mai multi cetateni straini au fost depistati cu acte false, expirate sau care aparțineau altor persoane.

PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania

11:36, 09.04.2024 - Sursele citate anterior indica un infarct drept cauza decesului soției ambasadorului Rusiei la București. The post PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Bucurie mare pentru Ilie Nastase

13:40, 18.03.2024 - Fostul tenismen german Boris Becker va participa la Bucuresti la premiera de gala a documentarului despre Ilie Nastase: „Nasty”.  In 16 aprilie, el va fi prezent la evenimentul de la Sala Palatului alaturi de Nastase, Ion Tiriac, Nadia Comaneci. Becker apare in film, unde vorbeste la superlativ despre…

Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat concertele din Romania

20:50, 29.02.2024 - Vești triste pentru fanii muzicii! Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat toate concertele din Romania. Iata care este starea de sanatate a starului!


Ce parere ai despre aceasta stire?