Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(update/live) Adunarea Generală a Procurorilor, continuă: Alegerile membrilor în noul CSP, validate. Câte voturi au acumulat candidații

Publicat:

Procurorii se convoaca pentru a continua a Procurorilor, in care urmeaza sa fie aleși membrii al Procuraturii (CSP), dintre șapte candidați care au trecut Pre-vettingul. Ședința din 23 august a fost amanata.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) CSP, in ședința: Candidații la funcția de procuror, verificați in direct ce limbi straine cunosc. Doi candidați s-au retras din concurs

13:05, 16.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Procurorilor se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi este un singur subiect, cel cu privire la „procedura de selecție a unor candidați la funcția de procuror, cu 5 ani vechime in munca, inscriși in concursurile anunțate prin Hotararea CSP din 11.01.2024.

(live/update) CSP, in ședința: Examineaza procedura de selecție a candidaților la funcția de procuror. Cine sunt cei doi candidați care s-au retras din concurs

11:50, 16.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Procurorilor se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi este un singur subiect, cel cu privire la „procedura de selecție a unor candidați la funcția de procuror, cu 5 ani vechime in munca, inscriși in concursurile anunțate prin Hotararea CSP din 11.01.2024.

(video/update) Ședința CSP: Procuratura Briceni are un nou șef interimar. Cine va conduce instituția

15:15, 18.04.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi, 18 aprilie, in ședința. Inițial, pe ordinea de zi au fost 11 subiecte, doua fiind excluse la inceputul intrunirii. Este vorba punctul 3 și 11 de pe agenda.

(live/update) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

10:10, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(video/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

16:00, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței, judecatoarea Aliona Miron a fost aleasa in calitate de membra a Consiliului Superior al Magistraturii din partea Curții Supreme de Justiție pe un mandat de șase ani. De asemenea, Sergiu…

(live/update) CSP, in ședința: Notele primite de candidați la funcția de PG vor fi facute publice

10:56, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live/update) CSP, in ședința. Cererile lui Demciucin, respinse

10:00, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

Consiliului Superior al Procurorilor in ședința: Cine sint candidații la funcția de procuror general

11:55, 22.02.2024 - Membrii Consiliului Superior al Procurorilor sint in ședința și desfașoara interviurile cu cei patru candidați la funcția de procuror general. Cei patru candidați la funcția de procuror general al Republicii Moldova sint Igor Demciucin, Octavian Iachimovschi, Ion Munteanu și Andrei Coca. Primii trei…


Ce parere ai despre aceasta stire?