Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) CSP, în ședință: Notele primite de candidați la funcția de PG vor fi făcute publice

Publicat:
(live/update) CSP, în ședință: Notele primite de candidați la funcția de PG vor fi făcute publice

al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia , printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video/update) Ședința CSP: Procuratura Briceni are un nou șef interimar. Cine va conduce instituția

15:15, 18.04.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi, 18 aprilie, in ședința. Inițial, pe ordinea de zi au fost 11 subiecte, doua fiind excluse la inceputul intrunirii. Este vorba punctul 3 și 11 de pe agenda.

(live/update) CSP, in ședința: Mai mulți candidați, intervievați pentru funcție in Inspecția procurorilor

11:21, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(video) CSP, in ședința: Notele primite de candidați la funcția de PG au fost publicate, iar concursul - anulat

14:50, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea au vizat solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live/update) CSP, in ședința. Cererile lui Demciucin, respinse

10:00, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live/update) CSP, in ședința. Cererea lui Demciucin cu privire la excluderea fișei de evaluare completata de Obada, respinsa

09:50, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live) Va fi sau nu aprobat un Procuror General: CSP, in ședința. Trei candidați, cu solicitari pe concurs

08:05, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

CSP a exclus doi candidați la șefia Procuraturii Generale

14:10, 05.02.2024 - Patru din cei șase candidați la șefia Procuraturii Generale au fost admiși la etapa de interviu. Decizia a fost luata astazi, de Consiliul Superior al Procurorilor (CSP). Astfel, pe 22 februarie, ora 09:00, vor fi audiați: procurorul Igor Demciucin, procurorul Octavian Iachimovschi, actualul procuror…

CSP a amanat examinarea dosarelor celor 6 candidați pentru funcția de Procuror General: Care este motivul

11:25, 30.01.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a amanat examinarea dosarelor celor șase candidați pentru funcția de Procuror General. Decizia a fost luata in cadrul ședinței de astazi de membrii Consiliului dupa ce, s-a constatat „lipsa unor avize consultative, care urmau sa fie remise de catre autoritațile…


Ce parere ai despre aceasta stire?