Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre cei mai importanţi traficanţi de cocaină din Brazilia, urmărit de 20 de ani, a fost arestat în Mozambic

Publicat:

Unul dintre cei mai importanti traficanti de cocaina din Brazilia, dat in urmarire de peste 20 de ani, a fost arestat in Mozambic, potrivit politiei braziliene, care a subliniat extinderea tot mai mare la nivel global a bandei (PCC), transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mega-scandal de corupție in Ucraina: primul ministru arestat preventiv din mandatul lui Zelenski

10:25, 26.04.2024 - Un tribunal ucrainean a ordonat vineri ca ministrul agriculturii, Mikola Solski, care isi anuntase joi demisia, sa fie plasat in arest preventiv in urma acuzatiilor privind implicarea sa intr-o achizitie ilegala de terenuri detinute de stat in valoare de aproximativ 7 milioane de dolari, relateaza Reuters.

Atac cu arma alba in Suedia - Un barbat a fost arestat

20:00, 19.04.2024 - Politia suedeza a anuntat vineri ca a neutralizat si a arestat un barbat care a ranit cu un obiect ascutit trei femei, in orasul Vasteras (centrul Suediei), transmit Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Tadjikistanul a arestat noua suspecți in legatura cu atacul de la Moscova. Relatari despre „acte de agresiune” asupra imigranților din Asia Centrala

15:35, 29.03.2024 - Tadjikistanul a arestat in aceasta saptamana noua persoane suspectate ca au legatura cu atentatul comis vineri seara la sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 143 de morti, relateaza Reuters, citand o citand o sursa din domeniul securitatii.

Un rus care asambla și lansa drone pentru Ucraina a fost arestat la Moscova

12:05, 15.03.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a anuntat vineri ca un cetatean rus a fost arestat la Moscova sub suspiciunea de tradare si ca acesta a marturisit ca asambla si lansa drone in folosul Ucrainei, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Traficant de cocaina din lumea fotbaliștilor, arestat de doua ori. Alex Copil Batran fusese liberat pentru buna purtare

15:05, 12.03.2024 - Prezent constant la petrecerile din lumea fotbalului, Alexandru Mihailescu este un cunoscut traficant de cocaina. Recidivistul a intrat in arest pentru 30 de zile, fiind prins in flagrant de DIICOT Pitești incercand sa vanda droguri unui investigator sub acoperire.

Crima, luare de ostatici și 2,3 tone de cocaina: odiseea navei „Sea Paradise” in mijlocul Atlanticului s-a incheiat ca-n filme

16:00, 14.02.2024 - Poliția spaniola a arestat, in mijlocul Atlanticului, un grup de presupuși traficanți de cocaina aflați pe o ambarcațiune venita din America de Sud, dupa ce unul dintre ei a impușcat mortal un alt contrabandist și i-a luat ostatici pe ceilalți, a anunțat miercuri, 14 februarie, Ministerul de Interne…

Maramureșean urmarit european pentru falsificare de carduri in Germania, prins la Oșorhei și arestat de magistrați

14:51, 05.02.2024 - Un barbat de 39 de ani, nascut in Vișeu de Sus (Maramureș) cu domiciliul in Oradea (Bihor), cautat de autoritațile din Germania pentru infracțiuni economice și financiare, a fost prins de polițiștii bihoreni in Oșorhei. The post Maramureșean urmarit european pentru falsificare de carduri in Germania,…


Ce parere ai despre aceasta stire?