Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un șofer român a murit într-un accident pe o autostradă din Cehia în care au fost implicate patru mașini

Publicat:

Un autobuz, o mașina, un TIR și un camion au fost implicate, duminica dupa-amiaza, intr-un carambol produs pe o autostrada din Cehia. In urma impactului, șoferul roman al camionului a murit, informeaza tn.nova.cz, citat de Adevarul . Accidentul rutier a avut loc in apropiere de capitala țarii, Praga, fiind nevoie de intervenția unui elicopter medical. In ciuda intervenției medicilor, șoferul camionului inmatriculat in Alba a fost declarat decedat, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in plin intr-un TIR aflat in fața sa. Potrivit tn.nova.cz, ar fi vorba despre un barbat in varsta de aproximativ…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cu trei mașini implicate! Un șofer a intrat cu mașina direct intr-o sala de jocuri!

20:45, 12.04.2024 - Un accident rutier a avut loc astazi in cartierul Maraști din Cluj-Napoca, fiind implicate trei autoturisme. Din primele informații, se pare ca in urma impactului, o autoutilitara a fost proiectata in peretele unei sali de jocuri de pe strada Fabricii. Vom reveni cu mai multe detalii in curand!

Șoferul a murit: avea 74 de ani și a intrat cu mașina in TIR

16:20, 11.04.2024 - In aceasta dupa-amiaza, la Lipova a avut loc un accident de circulație. Șoferul unui autoturism, un barbat de 74 de ani din Barzava a intrat cu mașina direct intr-un TIR. In urma impactului, șoferul a murit. „La data de 11 aprilie a.c., in jurul orei 14:30, un barbat de 74 de ani, din Barzava, in […]…

Tragedie in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volan, dupa ce a facut stop cardio respirator

08:25, 19.03.2024 - Tragedie de proporții in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Șoferul a intrat in stop cardio-respirator și a ieșit cu mașina de pe partea carosabila. Acesta a fost gasit fara suflare in mașina.

Șofer roman, ars de viu in cabina camionului sau, in Germania. Barbatul de 29 de ani a murit in incendiu

12:15, 16.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit ingrozitor in Germania. Șoferul a murit ars de viu in cabina TIR-ului sau, dupa ce aceasta a luat foc. Barbatul de 29 de ani nu a mai putut fi salvat din cauza ranilir cumplite pe care le-a suferit.

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Tragedie pe autostrada A1 Bucuresti-Pitest: un barbat a murit strivit de propria mașina dupa ce cricul i-a cedat

11:45, 30.01.2024 - Un barbat de 68 de ani a sfarsit pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, in timp ce-si repara masina. Omul se afla sub autovehicul, cand cricul care-l sustinea a cedat, fiind strivit sub toata greutatea acestuia, potrivit Mediafax. „Un barbat, in varsta de 68 de ani și-a pierdut viața, in aceasta dimineața…

Incident grav, in aceasta dimineața, pe autostrada A1, Pitești-București. Un barbat a murit, dupa ce mașina sub care lucra a cazut peste el / FOTO

11:00, 30.01.2024 - Un incident grav a avut loc, marți dimineața, pe autostrada A1, Pitești-București. Un barbat a murit, dupa ce mașina sub care lucra a cazut peste el. Tragedia a avut loc pe sensul spre București, la km 27, pe raza localitații Poenari.


Ce parere ai despre aceasta stire?