Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român beat a izbit mortal cu BMW-ul un medic italian care ieșise să facă jogging

Publicat:
Un român beat a izbit mortal cu BMW-ul un medic italian care ieșise să facă jogging

Un roman care conducea beat a izbit mortal cu mașina un medic italian care facea jogging, in Roma. Victima a fost aruncata la o distanța de cațiva metri, acesta fiind un indiciu ca șoferul avea viteza mare.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal pentru un roman in Italia. S-a izbit cu mașina de un camion care venea din sens opus

21:50, 17.04.2024 - Ionel Ververeș, un muncitor roman in varsta de 56 de ani, care era rezident in localitatea italiana Mezzolombardo din provincia autonoma Trento, și-a pierdut viața intr-un grav accident rutier petrecut astazi, 17 aprilie 2024, pe drumul provincial 235 din zona Interporto, Trento. Ciocnirea frontala…

Cum a reușit o romanca sa il lase pe un italian fara 100.000 euro! Barbatul s-a indragostit de femeie, dar a platit scump: ”Am fost doar o victima”

13:10, 13.04.2024 - Un italian trage un semnal de alarma, dupa ce a ramas fara bani. O romanca ar fi reușit sa ii ia cei 100.000 euro pe care ii avea, dupa ce i-ar fi promis ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Barbatul a ajuns la concluzia ca a fost doar o inscenare!

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Un medic a murit, dupa ce a fost spulberat cu mașina de un roman! Barbatul ieșise la alergat

20:45, 20.03.2024 - O tragedie a avut loc in Italia, unde viața unui medic dedicat și respectat s-a incheiat brusc intr-un accident de neimaginat. Barbatul, care și-a dedicat cariera pentru a salva vieți, a fost spulberat de o mașina condusa de un tanar roman, in timp ce iși desfașura activitatea preferata și anume alergatul.

Batrana din Milano, snopita in bataie de un roman, pe motiv ca a refuzat sa-i dea de pomana

09:46, 09.03.2024 - Incidentul șocant s-a petrecut chiar in centrul orașului Milano, scrie stiridiaspora, citand presa insulara.Victima, a carei identitate nu a fost dezvaluita public, se intorcea de la supermarket in momentul in care a fost acostata pe strada de catre cerșetor, iar dupa ce a refuzat sa-i dea bani, acesta…

Conflict bizar la Timișoara. Un barbat a aruncat centrala termica peste mașina vecinului sau

03:00, 28.02.2024 - Marți seara, 27 februarie, a izbucnit o altercație pe strada Bujorilor, la periferia orașului Timișoara, intre doi vecini. Unul dintre locatari a aruncat o centrala termica peste automobilul celuilalt. Conflict violent intre doi vecini Atunci cand polițiștii au sosit și l-au imobilizat imediat pe barbat…

Traversatul strazii neregulamentar a mai facut o victima. Pieton de 75 de ani lovit mortal de o mașina

15:10, 09.02.2024 - Un incident similar cu cel petrecut, joi dimineata, in cartierul clujean Maraști, s-a produs, vineri, in Sighetu Marmatiei, județul Maramureș. Un pieton de 75 de ani a murit lovit de o mașina.

(FOTO) Accident mortal pe bulevardul Chimiei din mun. Iași

08:40, 30.01.2024 - Astazi dimineața, la ora 03:10, Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași a fost anunțat despre producerea unui accident rutier in municipiul Iași, pe bulevardul Chimiei, unde un autoturism a intrat intr-un autocamion parcat, in urma caruia a rezultat o singura victima, incarcerata, inconstienta.…


Ce parere ai despre aceasta stire?