Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un francez a murit în timp ce încerca să ajungă pe jos la cosmodromul rusesc Baikonur din Kazahstan

Publicat:
Un francez a murit în timp ce încerca să ajungă pe jos la cosmodromul rusesc Baikonur din Kazahstan

Un cetatean francez a murit in Kazahstan, dupa ce i s-a facut rau in timp ce incerca sa se duca pe jos la cosmodromul rus Baikonur impreuna cu alt francez, relateaza RIA Novosti care citeaza o sursa anonima. Potrivit sursei citate, victima a murit luni din cauza deshidratarii, scrie .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit in stația de autobuz de la Spital, in timp ce incerca sa-și cumpere medicamente

13:50, 10.07.2024 - Un barbat in varsta de 47 de ani, din municipiul Suceava, și-a gasit sfarșitul in timp ce afla in stația de autobuz de la Spitalul Județean Suceava, unde ajunsese cu intenția de a-și cumpara medicamente.Tragedia s-a petrecut in noaptea de 9 spre 10 iulie, in jurul orei 24.00.Poliția municipiului ...

Cinci oameni au murit și 41 sunt raniți in urma unui atac rusesc cu rachete asupra orașului Pokrovsk

21:05, 24.06.2024 - Cel puțin cinci persoane au fost ucise și alte 41 au fost ranite in urma unui atac rusesc cu rachete balistice asupra orașului Pokrovsk din regiunea Donețk, potrivit ultimului bilanț anunțat de autoritațile locale ucrainene pe 24 iunie, potrivit reuters.com. Intr-o postare pe Telegram, guvernatorul…

A murit și patronul fabricii de cașcaval din Ibanești, in timp ce incerca sa iși salveze angajații. Numarul deceselor a ajuns la patru: ”Foarte dureros”

09:45, 24.06.2024 - Informații noi dupa tragedia din Ibanești! A murit și patronul fabricii de cașcaval, in timp ce incerca sa ii salveze pe ceilalți angajați. Numarul persoanelor moarte a ajuns la patru. Familiile celor patru barbați, care au sfarșit tragic, au primit cea mai trista veste. Iata cum s-a intamplat totul!

Prima victima a incendiilor din Grecia. Un barbat a murit in timp ce incerca sa-i ajute pe pompieri

10:06, 22.06.2024 - Prima victima din acest an a incendiilor de vegetație din Grecia este un barbat de 55 de ani din sudul țarii. S-a prabușit inconștient cand incerca sa ajute pompierii la stingerea unui focar.

Un avion militar rusesc s-a prabușit in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament. Doi piloți au murit

10:30, 11.06.2024 - Un avion militar rusesc s-a prabusit in Osetia de Nord, in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament, iar cei doi membri ai echipajului aflati la bord au murit, a anuntat marti Ministerul Apararii rus, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Un actor din „General Hospital” a murit dupa ce a fost impușcat pe strada, in timp ce incerca sa opreasca un jaf

14:40, 27.05.2024 - Actorul Johnny Wactor, cunoscut pentru rolul din „General Hospital”, a fost impușcat mortal in Los Angeles, in timp ce incerca sa opreasca un jaf, transmite Sky News. Atacul armat a avut loc sambata, in jurul orei 3 dimineața, in centrul orașului Los Angeles. Mama actorului a povestit ca Wactor tocmai…

Un indian s-a inecat in Prut, in timp ce incerca sa ajunga ilegal in Romania

20:15, 14.05.2024 - Un cetațean indian s-a inecat in raul Prut in timp ce incerca sa treaca ilegal frontiera moldo-romana. Tragedia a avut loc pe 13 mai, in zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontiera Lopatnic, relateaza Moldova1.md.

Un indian s-a inecat in raul Prut in timp ce incerca sa ajunga ilegal in Romania

11:45, 14.05.2024 - Cetațeanul indian in varsta de 42 de ani s-a inecat in timp ce incerca, impreuna cu un amic, sa treaca ilegal frontiera moldo-romana, tragedia avand loc in data de 13 mai in apropiere de satul Lopatnic, raionul Briceni din nordul Rep. Moldova, potrivit polițiștilor moldoveni de frontiera.


Ce parere ai despre aceasta stire?