Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cunoscut chirurg, unul dintre fondatorii Institutului Inimii Cluj-Napoca, a murit

Publicat:
Un cunoscut chirurg, unul dintre fondatorii Institutului Inimii Cluj-Napoca, a murit

Un cunoscut chirurg, unul dintre fondatorii Institutului Inimii Cluj-Napoca, a murit

Medicul clujean chirurg dr. , unul dintre pionierii chirurgiei cardiovasculare din Romania, a murit.

a fost medic primar chirurgie generala și chirurgie cardiovasculara, doctor in științe medicale, conferențiar universitar cu numeroase cursuri de specialitate in strainatate, și printre pionierii chirurgiei cardiovasculare din Romania și unul dintre fondatorii actualului Institut al Inimii Cluj-Napoca.

Totodata, specialistul a fost șeful secției de chirurgie…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Bolile cardiovasculare, principala cauza de deces in Romania: „La fiecare 30 de minute, un roman moare din cauza unui infarct”

14:15, 09.04.2024 - Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania, contribuind cu 57% din totalul deceselor inregistrate la nivel national, conform declaratiilor consilierului prezidential Diana Paun.

Peste 1.000 de persoane vor benficia de controale medicale gratuite in cadrul caravanei ‘Sanatatea vine la tine’

15:45, 28.03.2024 - Peste 1.000 de persoane din mediul rural vor beneficia in perioada martie – iunie de controale medicale gratuite pentru diabet zaharat, boli cardiovasculare, obezitate si hepatita B si C in cadrul caravanei ‘Sanatatea vine la tine’, un proiect al Aliantei Pacientilor Cronici din Romania (APCR). Echipe…

Un cunoscut jurnalist roman a murit la doar 48 de ani. Care a fost cauza decesului / FOTO

13:36, 24.03.2024 - Este zi de doliu in lumea jurnalismului din Romania! Un cunoscut jurnalist roman s-a stins din viața la varsta de doar 48 de ani. Acum, jurnalistul este plans de o țara intreaga. Iata care a fos cauza decesului!

Ciolacu: Doamna Maia Sandu, sunteti cea mai darza femeie pe care am cunoscut-o, cum este si normal, dupa mama mea

22:15, 05.03.2024 - Femeile sunt un catalizator social inepuizabil, iar femeile de afaceri din Romania sunt un model de excelenta in afaceri, in contextul in care firmele cu actionariat exclusiv feminin au o rata a profitului aproape dubla fata de companiile detinute in totalitate de barbati, a declarat prim-ministrul…

A murit medicul clujean Gabriel Traian Scridon, unul dintre fondatorii actualului Institut al Inimii Cluj-Napoca: „Un om și un medic adevarat”

15:15, 12.02.2024 - Medicul clujean Gabriel Traian Scridon, unul dintre pionierii chirurgiei cardiovasculare din Romania și unul dintre fondatorii actualului Institut al Inimii Cluj-Napoca, a murit. La trecerea in vesnicie a domnului conferențiar dr. Gabriel Traian Scridon, comunitatea academica a Universitatii de…

Cum arata Magazinul Victoria la deschidere. Cați angajați avea și de unde era adusa marfa 

18:25, 09.02.2024 - Primul și cel mai mare magazin universal din Romania, inaugurat in anul 1928, exista și astazi in inima Bucureștiului. Cunoscut sub numele de Magazinul Victoria, acest loc de referința a fost candva un simbol al luxului și rafinamentului, atragand clienți din toate colțurile orașului. Dar cum arata…


Ce parere ai despre aceasta stire?