Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina interzice intrarea pe teritoriul său a bărbaţilor ruşi cu vârsta între 16 şi 60 de ani

Publicat:

„Conform unui aviz oficial primit de catre companie, toti cetatenii rusi se sex masculin, cu varsta intre 16 si 60 de ani, au interdictia de a intra in Ucraina", a anuntat Aeroflot, principala companie aeriana rusa.

Sunt vizati de interdictia intrarii pe teritoriul ucrainean si barbatii ucraineni cu varsta cuprinsa intre 16 si 60 de ani, dar si femeile cu varsta cuprinsa intre 20 si 35 de ani, „domiciliati pe teritoriul Republicii autonome Crimeea si orasului Sevastopol", a semnalat compania aeriana.

„In cadrul operatiunii antiteroriste (...) Ucraina ia masuri pentru a limita…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția Moscovei la planurile ca NATO sa permita atacuri ucrainene pe teritoriul rus: „disperare”

10:01, 27.05.2024 - Serghei Lavrov a reacționat dupa ce secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, s-a alaturat apelurilor in creștere ale liderilor occidentali ce pledeaza pentru anularea interdicției privind utilizarea de catre Ucraina a armelor furnizate de Occident pentru ținte din Rusia.

O companie aeriana se retrage de pe aeroportul din Iași la doar o luna de la primul zbor, „din cauza cererii foarte reduse”

17:45, 26.05.2024 - Directorul general al aeroportului din Iași, Romeo Vatra, a spus ca Eurowings a decis sa se retraga de pe aeroportul din Iași la doar o luna de la inaugurarea primelor sale rute din cauza cererii scazute, relateaza BoardingPass.

Ucraina a distrus ultima nava purtatoare de rachete staționata in Crimeea

20:40, 22.05.2024 - Armata ucraineana a confirmat marti ca a distrus ultima nava de razboi a Rusiei stationata in peninsula Crimeea ocupata, in timpul unei operatiuni desfasurate in weekend, relateaza Reuters.

VIDEO Ucraina anunța ca a distrus ultima nava de razboi rusa staționata in Sevastopol

21:45, 21.05.2024 - Armata ucraineana a declarat marti ca a distrus ultima nava de razboi a Rusiei, echipata cu rachete de croaziera, stationata in peninsula Crimeea, ocupata de Moscova, in timpul unei operatiuni desfasurate in weekend, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Ucraina a lovit la Sevastopol una din cele mai vechi nave ale marinei militare ruse

22:06, 21.04.2024 - O nava a luat foc duminica in portul Sevastopol din peninsula ucraineana Crimeea, ocupata de Rusia. Surse militare de la Kiev afirma ca este vorba de nava de salvare submarina Kommuna, un catamaran lansat la apa in 1912, in prezent probabil cel mai vechi vas in serviciu activ din marina militara rusa.

Prohibiție generala pentru pescuit in Romania: Masuri stricte pentru protejarea resurselor acvatice

10:30, 09.04.2024 - Incepand din data de 9 aprilie, Romania instituie masuri severe de prohibiție pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricaror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale. Prohibiția va fi in vigoare timp de 60 de…

O treime din flota rusa este sub apa - Rusia construiește bariere pentru a preveni noi lovituri asupra flotei Marii Negre

16:25, 27.03.2024 - Forțele ruse din Crimeea ocupata construiesc bariere la intrarea in golful Sevastopol pentru a preveni noi atacuri ucrainene asupra flotei Marii Negre, a informat grupul de partizan Atesh pe 27 martie, potrivvit Kyiv Independent. In ultimele luni, Ucraina și-a intensificat atacurile asupra țintelor…

Documentul care demonstreaza ca George Simion a primit a doua interdicție de intrare in Ucraina

12:45, 18.03.2024 - Din cauza obligației impusa de funcția pe care o deține in statul roman și a protocolului diplomatic, ca sa nu fie acuzat ca se folosește electoral de informații secrete, Marcel Ciolacu a preferat sa pastreze confidențialitatea informațiilor primite de la autoritațile ucrainene. Dar, presa este libera.…


Ce parere ai despre aceasta stire?