Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"U" Cluj joacă AZI la Câmpia Turzii cu Industria Sârmei! Estea a treia deplsare pentru "alb-negri" în acest sezon!

Publicat:

va evolua din nou in deplasare dupa o serie de partide disputate pe . Echipa antrenata de si va intalni la de la ora 11 in cadrul etapei a 12-a.

Citeste articolul mai departe pe stiridesport.ro…  

Sursa articol: stiridesport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Universitatea Cluj - Dinamo 3-3, in penultima etapa din play-out-ul Superligii

23:25, 04.05.2024 - Universitatea Cluj si Dinamo Bucuresti au terminat la egalitate, 3-3, sambata seara, pe Cluj Arena, intr-o partida din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal, penultima a sezonului.

Universitatea Cluj e a treia echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei

23:35, 03.04.2024 - Argentinianul Anselmo a marcat golul victorie in minutele suplimentare de joc ale sfertului de finala din Cupa Romaniei. Universitatea Cluj a caștigat astfel cu 1-0 partida cu FC Hermannstadt, dupa un meci pe care l-a dominat.

Mircea Rednic: „Nu am fost periculoși deloc, nu puteam spera mai mult”

20:50, 30.03.2024 - Mircea Rednic s-a aratat suparat dupa evoluția elevilor sai pe Cluj Arena, deși UTA a obținut un punct in partida cu Universitatea Cluj. Antrenorul Batranei... The post Mircea Rednic: „Nu am fost periculoși deloc, nu puteam spera mai mult” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Astazi, Universitatea Cluj – FC Botoșani. Clujenii, hotarați sa invinga in penultimul meci din acest sezon regular

10:06, 03.03.2024 - Astazi, Universitatea Cluj – FC Botoșani. Clujenii, hotarați sa invinga in penultimul meci din acest sezon regular Doua partide sunt programate duminica in Superliga, iar pentru botoșaneni urmeaza a lupta crancena cu Universitatea Cluj, care este decisa sa le administreze o lecție celor de la FC Botoșani.…

U Cluj - FC Botoșani se joaca de la ora 14:30, pe Cluj Arena! „Studenții” continua lupta pentru play-off

09:55, 03.03.2024 - Etapa a 29-a din SuperLiga Romaniei, penultima din sezonul regulat, continua cu ”U” Cluj - FC Botoșani. „Studenții” vor avea parte astazi de ultima apariție pe Cluj Arena in sezonul regular.Universitatea Cluj este pe locul 8 in SuperLiga, cu 38 de puncte. Este la 2 distanța de ultimul loc de play-off,…

Examen dificil pentru „U” - Campioana sosește pe Cluj Arena! Sabau: „Nu traim din amintiri, trebuie sa facem ceva pentru a caștiga”

11:25, 28.02.2024 - La trei zile dupa remiza alba de la Sfantu Gheorghe, ”U” are in fața un alt examen dificil. Universitatea Cluj primește astazi de la 18:30 vizita Campioanei Romaniei, Farul Constanța intr-un meci din cadrul etapei 28 din Superliga. Partida de pe Cluj Arena va consemna o noua intalnire intre Ioan…

Alex Chipciu, declarații savuroase dupa U Cluj - FCSB: „E greu sa te ții dupa Coman, dupa Olaru, sunt tineri, puternici, au testosteron mult”

13:40, 20.02.2024 - Universitatea Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0, partida jucata in cadrul etapei cu numarul 26 din SuperLiga Romaniei, pe Cluj Arena. Chiar daca Dan Nistor a ratat un penalty in prima repriza, Alexandru Chipciu s-a declarat mulțumit cu egalul obținut in fața celor de la FCSB. La…


Ce parere ai despre aceasta stire?