Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tzancă Uraganu, mesaj special pentru Sorinel Puștiu, de ziua lui! I-a botezat băiatul, pe Andreas: “Să trăiască cumătrul meu” / FOTO

Publicat:

Este zi mare in familia lui Sorinel Puștiu! Chiar manelistul iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Familia și apropiații nu au uitat de aniversarea sa și i-au facut surprize care mai de care mai speciale. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis artistului!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Madalin, tanarul mort in accidentul din Olt, a fost la mormantul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroana / FOTO

00:20, 25.04.2024 - Au trecut deja cateva saptamani de cand Madalin a murit in accidentul din Olt. Familia tanarului nu iși poate reveni din șoc. Prin momente grele trece și Narcisa, fosta lui iubita, tanara din cauza careia s-a spus inițial ca ar fi murit. Se pare ca adolescenta vrea sa ii pastreze vie amintirea lui Madalin.

Tzanca Uraganu a anulat botezul fului sau! Un membru din familia manelistului, probleme grave: „Este intr-o stare critica...”

22:15, 23.04.2024 - Tzanca Uraganu a luat o decizie radicala! Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare ca va anula botezul fiului sau. Artistul a dezvaluit ca un membru al familiei sale se confrunta ci probleme grave și este in stare critica in aceste momente.

Poliția are nevoie de ajutor pentru a-l gasi pe David. Baiatul de 12 ani a disparut și familia il cauta cu disperare

22:30, 14.04.2024 - Un copil in varsta de 12 ani a plecat de acasa in cursul zilei de astazi și nu s-a mai intors. Familia nu mai știe nimic de minor și a alertat autoritațile. Poliția cere ajutorul romanilor pentru a-l gasi și a-l aduce in siguranța acasa.

Nenorociri in lanț in familia studentei ucisa de iubit: a murit si varul fetei, la o zi dupa inmormantarea Andreei

17:40, 30.03.2024 - Tragediile se tin lant in familia tinerei studente la Medicina care a fost ucisa cu sange rece de iubit. A murit si varul Andreei, in varsta de 17 ani, la o zi dupa imormantarea tinerei, conform Antena 3. La inceputul lunii, verișorul Andreei a incercat sa traverseze neregulamentar strada, moment…

Tanara mamica din Indonezia care i-a emoționat pe romani: „Am venit in Romania pentru a-mi ajuta familia și fiul sa traiasca”

18:20, 04.03.2024 - O mamica in varsta de 30 de ani din Indonezia a fost foarte emoționata cand a primit un buchet de flori pe strada, cu ocazia venirii primaverii. Momentul a fost filmat, iar videoclipul a devenit viral pe rețelele sociale.

Imagini de la petrecerea lui Andreas, fiul lui Tzanca Uraganu și al Lambadei! Micuțul a implinit doi ani / VIDEO

00:15, 23.02.2024 - E sarbatoare mare in familie lui Tzanca Uraganu! Fiul artistului și al Lambadei, Andreas, implinește doi anișori. Cu aceasta ocazie, parinții i-au organizat o mare petrecere, iar imaginile publicate pe rețelele de socializare sunt dovada.

Zi de sarbatoare in familia lui Tzanca Uraganu. Fiul pe care il are impreuna cu Lambada a implinit doi ani. Imaginile postate de fosta lui partenera: „Ești inima mea” / FOTO

11:40, 22.02.2024 - Ziua de astazi este importanta in familia lui Tzanca Uraganu. Unicul lui baiat, Andreas, a implinit doi ani. Cum este vorba de un moment special, Lambada a postat un videoclip alaturi de fiul ei și al manelistului.

Gina Pistol și Smiley, avertizați de un mesaj care le-a dat fiori. Vedeta și familia sa au trecut prin clipe de groaza in America

12:30, 08.02.2024 - Gina Pistol și familia ei au trecut prin clipe de groaza in Los Angeles, in urma unui mesaj primit din partea autoritaților americane. La ce pericol au fost expuși aceștia, dar și ce au povestit pe rețelele de socialziare!


Ce parere ai despre aceasta stire?