Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trucurile Dr. Oz pentru tratarea diverselor dureri

Publicat:

De multe ori ne confruntam cu durerea fizica: de la stomac, cap, articulatii, musculatura, la dureri ceva mai complicate carora nu le gasim explicatii.


Te-ai gandit vreodata ca, deseori, durerile provin de la excesul de alimente sau de la alegerile alimentare nesanatoase?


Anumite alimente sau excese contribuie efectiv la durerea fizica. In acelasi timp, exista în jurul tau alimente care ajuta la atenuarea durerii, mai eficace decat un medicament. De exemplu:


Ciresele negre


Proaspete sau congelate, ciresele negre contin o multime de antioxidanti

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Retete de supa de morcovi

14:00, 13.05.2024 - Supa de morcovi este un preparat delicios, plin de nutrienți și ușor de facut, chiar daca nu ești vreun bucatar expert. Descopera unele dintre cele mai apreciate rețete de supa de morcovi din care sa te inspiri.De ce este buna supa de morcovi - beneficiiSupele de morcovi pot fi o modalitate delicioasa…

Un cațel de usturoi seara. Cum se consuma și la ce ajuta

15:35, 17.04.2024 - Inca din cele mai vechi timpuri, usturoiul este folosit, pe langa gastronomie, și ca remediu pentru diferite probleme. Este cunoscut faptul ca ajuta la intarirea sistemului imunitar și este indicat inclusiv celor care vor sa slabeasca, pentru ca stimuleaza metabolismul.

11 alimente foarte sanatoase pe care nu le mananca „aproape nimeni”

10:30, 15.04.2024 - Blogul Spatula Desserts prezinta alimente benefice pe care nu le mananca „aproape nimeni”, oferind și cateva motive hazlii pentru aceasta situație. Publicația online ii aparține lui Katalin Nagy, dezvoltator de rețete, fotograf și specialist in marketing digital. Ea este, de asemenea, autor la platforma…

Top 5 alimente care provoaca acnee

18:35, 06.04.2024 - Legatura dintre alimentație și acne este un subiect dezbatut in comunitatea medicala, iar unele cercetari sugereaza ca anumite alimente ar putea agrava sau provoca acneea la anumite persoane. 

Cum sa tii mai mult timp florile proaspete in apa

11:10, 19.03.2024 - Nimic nu se compara cu o vaza cu flori proaspete care da efectiv viața unei camere. Fie ca sunt flori din piața, de la florarie sau din propria gradina, o vaza cu flori aduce culoare, viața, veselie in orice incapere. Tocmai din acest motiv poate fi interesant de știut cum sa ții mai mult timp florile…

3 alimente care conțin mangan și te ajuta sa slabești. Au numeroase beneficii pentru organism

23:50, 14.03.2024 - Trei alimente au un conținut mare de mangan și sunt foarte benefice pentru pierderea in greutate. Sunt recomandate de toți nutriționiștii, iar efectele pe care le au asupra organismului sunt uluitoare. Iata ce trebuie sa consumi.

Cand se bea ceaiul verde ca sa fie cu adevarat benefic

23:25, 04.03.2024 - Ceaiul verde este o bautura foarte indragita de catre iubitorii de ceaiuri, care pe langa gustul sau deosebit are și numeroase beneficii pentru sanatate. Aceasta bautura este recunoscuta pentru proprietațile sale nutritive, fiind bogata in antioxidanți, vitamine și minerale. Cu toate acestea, pentru…

Cand primul pas este cel mai greu. Cum se vindeca durerea din talpa și ce este fasceita plantara

06:41, 04.03.2024 - Durerile de picioare sunt destul de frecvente, mai ales la finalul unei zile obositoare, insa ce se intampla atunci cand abia te-ai trezit dimineața și, chiar de la primul pas, simți o durere puternica, ascuțita, in talpa?


Ce parere ai despre aceasta stire?