Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trucuri pentru verificarea, păstrarea şi prepararea alimentelor produse din lapte

Publicat:

Laptele pus la fiert nu va da in foc daca inainte se adauga o lingurita de zahar sau daca se pune pe fundul vasului (oalei sau cratitei) fie o lingurita de argint, fie una de inox.

Laptele pus la fiert nu se va prinde deloc, daca inainte se pune pe fundul vasului o bucatica de zahar cubic, o farfurioara rasturnata sau daca se uda cu apa rece, spune , bucatar la un restaurant in .

Pastrarea laptelui proaspat in timp verii se poate mentine, daca se adauga inainte de a-l pune la fiert un varf de cutit de bicarbonat de sodiu.

Laptele

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana. Preferata milioanelor de romani ascunde pericole la care nu ne-am fi așteptat

14:35, 16.04.2024 - Doctorul Virgiliu Storescu, cunoscut pentru expertiza sa in nutriție și sanatate, ne impartașește perspectiva asupra acestui fel de mancare tradițional, aruncand lumina asupra beneficiilor și posibilelor aspecte negative pentru sanatate asociate consumului de mamaliga cu branza și smantana.Cu o istorie…

Virgil Popescu nu dispare, Virgil Popescu se transforma. Vrea sa fie primar

16:20, 13.04.2024 - Fostul ministru al Energiei, controversatul liberal Virgil Popescu, a anuntat ca se inscrie in cursa electorala pentru functia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. ”Astazi, in prezenta, a peste 500 de liberali, am anuntat ca imi asum candidatura la primaria municipiului Drobeta Turnu Severin.…

La ce sa fii atent cand cumperi carne de pui din supermarket. Trucuri folosite de retaileri pentru a te pacali sa cumperi marfa proasta

23:16, 12.04.2024 - Chiar daca aspectul exterior al carnii poate sa para similare in majoritatea cazurilor, exista metode și indicii prin care poți face diferența și sa recunoști un produs proaspat. Alegerea carnii de pui proaspete nu doar asigura siguranța alimentara a familiei tale, dar și gustul și valoarea nutritiva…

Guvernul planuiește o noua plafonare a prețurilor alimentelor. Ce produse vor fi incluse pe lista

14:00, 01.04.2024 - Guvernul pregatește plafonarea prețurilor alimentelor care sunt procesate in Romania.  Ministrul Agriculturii este cel care a facut anunțul, menționand ca se pregatește o noua schema de plafonare a adaosului comercial la alimentele tradiționale.Momentan 17 produse de baza beneficiaza de adaos…

Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești 

07:41, 20.03.2024 - Prepararea chifteluțelor manastirești dureaza doar 20 de minute.Ingrediente chifteluțe manastirești:500 g fasole boabe2-3 feli de paine150 g orez150 ml ulei2 cepe5-6 caței de usturoi1 morcov1 pastarnac2 frunze de dafinmararpatrunjel50 g fainasarecimbru Puțina lume știe ca zacusca NU este de post! Poate…

Laptele de ovaz vs. laptele de migdale. Care este mai potrivit intr-o dieta sanatoasa

20:06, 07.03.2024 - In ultima vreme sunt tot mai populare alternativele fara lactoza, printre care se numara laptele de ovaz, laptele de migdale, cel de canepa și laptele din diferite fructe nucifere.Afla de la specialiști toate informațiile nutriționale și efectele pentru sanatate ale acestor tipuri vegetale de lapte,…

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana, preferata milioanelor de romani

22:10, 20.02.2024 - Cu o istorie bogata și radacini adanci in cultura romaneasca, mamaliga cu branza și smantana este unul dintre cele mai indragite feluri de mancare. Pregatit din faina de porumb fiarta in apa cu sare și servit alaturi de branza, telemea sau urda, cu smantana, acest preparat simplu și delicios a fost…

Cel mai bun truc ca sa nu se afume laptele la fiert. Puține gospodine știu

11:21, 13.02.2024 - Pregatirea laptelui fiert poate fi o sarcina simpla, dar uneori devine o provocare atunci cand acesta se afuma sau se prinde de fundul oalei. Pentru a ajuta gospodinele sa evite aceasta situație neplacuta, experții culinari dezvaluie un truc ingenios, puțin cunoscut, care promite sa rezolve aceasta…


Ce parere ai despre aceasta stire?