Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei reţete perfecte pentru zilele calde de vară: Cum se prepară îngheţata de casă fără zahăr

Publicat:

Prezentatoarea de stiri povesteste pe blogul ei cum a ajuns sa prepare deserturile in casa si sa nu mai cumpere de la magazin dulciuri pline de zahar si ne exemplifica si trei retete delicioase de inghetata care sunt indragite de cei mici.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ela Craciun a implinit astazi 42 de ani. Cum a surprins-o soțul ei departe de Romania. „Voi fi plecata”

11:35, 15.04.2024 - Implinirea varstei de 42 de ani a surprins-o pe Ela Craciun in cele mai romantice ipostaze, in decorul oferit de spectaculosul lac Como din Italia, acolo unde soțul ei a decis sa o surprinda cu o escapada romantica chiar de ziua ei.,,Anul acesta imi petrec ziua de naștere la Milano. Am un proiect cu…

Un nou val de caldura lovește Romania. „In zilele cele mai calde ne putem apropia din nou de temperaturi de 28, poate 30 de grade”

16:10, 12.04.2024 - Un nou val de caldura amenința sa loveasca Europa in acest weekend, iar Romania nu este ferita de impactul sau, cu maxime care se vor apropia de 32 de grade Celsius in unele regiuni, potrivit meteorologilor. Cu toate acestea, privind in viitor, specialișt

Zilele calduroase au adus ghereta cu inghețata in parcarea de la Kaufland

22:41, 31.03.2024 - In parcarea supermarketului Kaufland fin Turda a aparut o ghereta cu inghețata. „Sezonul a inceput! Ne gasiți in parcare la Kaufland. ORAR: LUNI – SAMBATA 11-21. DUMINICA 11-20″, au transmis cei cu ghereta de inghețata.

Astazi este echinoctiul de primavara. Zilele devin mai lungi si mai calde

07:56, 20.03.2024 - Echinoctiul de primavara, sau inceputul primaverii astronomice, are loc miercuri, 20 martie, la ora 05.06 (ora Romaniei, n.r.), este un prilej pentru a admira frumusetea naturii care renaste dupa iarna, iar zilele devin mai lungi si mai calde. 

Star Matinal. Cum este Ela Craciun in rolul de mama. Prezentatoarea TV are trei copii: „Mi-au dat lacrimile” / VIDEO

15:55, 13.03.2024 - Ela Craciun are trei copii cu varste diferite și spune ca au existat o mulțime de momente dificile, mai ales de cand a devenit mama. Vedeta spune ca ea și soțul ei au invațat cum sa iși imparta treburile in casa, inclusiv atunci cand vine vorba de creșterea copiilor.

Ce sunt ouale posate si cum se prepara

09:06, 01.03.2024 - Ouale sunt alimentul important de care organismul are nevoie, deoarece ajuta la funcționarea in mod optim a sistemului nervos și a creierului. Sunt consumate adesea la micul dejun și, datorita varietații lor, in multe alte rețete culinare. Mai jos iți spunem și cum sa faci acasa oua poșate.Oua poșate…

Vata de zahar, interzisa in mai multe regiuni ale Indiei deoarece conține o substanța cancerigena

09:55, 22.02.2024 - Vata de zahar a fost interzisa in mai multe regiuni ale Indiei. Produsul de culoare roz, care este foarte popular printre copii, conține o substanța cancerigena. Testele de laborator au aratat prezența substanței. Zilele trecute, statul Tamil Nadu din sudul Indiei a pus in aplicare interdicția dupa…

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!


Ce parere ai despre aceasta stire?