Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal. Cum este Ela Crăciun în rolul de mamă. Prezentatoarea TV are trei copii: „Mi-au dat lacrimile” / VIDEO

Publicat:

are trei copii cu varste diferite și spune ca au existat o mulțime de momente dificile, mai ales de cand a devenit mama. Vedeta spune ca ea și soțul ei au invațat cum sa iși imparta treburile in casa, inclusiv atunci cand vine vorba de creșterea copiilor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Cum arata barbatul perfect in viziunea Otnielei Sandu. Vedeta este o femeie singura: „In inimioara mea...” / VIDEO

08:40, 18.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Otniela Sandu a vorbit despre viața ei. Vedeta este o femeie singura și iși traiește viața așa cum știe ea mai bine. Iata cum arata barbatul perfect in viziunea blondinei!

Star Matinal. Ce regrete are Ileana Badiu. Vedeta a dezvaluit care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului: „Puneam prea multa presiune pe mine” / VIDEO

11:25, 03.04.2024 - Ileana Badiu a vorbit, in urma cu puțin timp, in cadrul unui interviu, acordat pentru Antena Stars, despre regretele pe care le are in viața, dar a a dezvaluit și care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Star Matinal. Fiica Andreei Marin, Violeta, ii calca pe urme prezentatoarei TV. Ce sfat important i-a dat vedeta cu privire la cariera

10:46, 20.03.2024 - Andreea Marin se mandrește cu fiica ei. La 16 ani, Violeta are planuri mari și ii calca pe urme femeii care i-a dat viața. Adolescenta spune ca iși dorește sa ii calce pe urme prezentatoarei TV și a primit deja și sfaturi de la mama ei cu privire la acest subiect.

Alina Pușcaș, declarații despre rolul de mama! Cum reușește prezentatoarea sa ii protejeze pe cei mici / VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Cum se imparte Alina Pușcaș intre rolul de mama, soție, antreprenor, și job-ul de prezentator. Vedeta vorbește despre cum reușește sa ii protejeze pe cei mici. Aflam secretul acesteia. Cum iși impart, prezentatoare și soțul ei, atribuțiile de parinți.

Fiica Elei Craciun a implinit 12 ani și și-a uimit parinții cu cerințele sale pentru petrecerea aniversara. „Acesta a fost primul semnal de alarma”

17:45, 05.02.2024 - Fiica Elei Craciun a implinit 12 ani și a avut o cerere mai puțin obișnita, pentru parintii ei. Prezentatoarea TV a organizat pentru fiica sa o petrecere, complet diferita de toate aniversarile Alesiei de pana acum, care, de aceasta data, cu ocazia implinirii varstei de 12 ani, a avut parte de o zi…


Ce parere ai despre aceasta stire?