Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei minore au ajuns de urgenţă la spital, după ce au înghiţit pastile antidepresive

Publicat:

Trei minore din care au înghitit pastile folosite în tratarea depresiei au fost duse de urgenta la spital marti seara, una dintre ele fiind în coma, Politia facând verificari pentru a se stabili

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Mititelu jr. a ajuns de urgența la spitalul Floreasca: a luat pastile antidepresive

17:06, 21.04.2024 - Adrian Mititelu junior, fiul lui Adrian Mititelu, a ajuns de urgența, in noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul Floreasca, din București. Adrian Mititelu jr. a luat pastile antidepresive, dar tatal sau susține ca nu a incercat sa se sinucida.

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Atac cu arma alba la Sydney: Cinci persoane au fost ucise, opt sunt spitalizate; atacatorul a fost omorat

12:00, 13.04.2024 - Cinci persoane au fost ucise sambata dupa amiaza intr un atac cu cutitul intr un mall din Sydney, in timp ce alte opt sunt spitalizate, intre care si un copil, au anuntat politia si serviciile de urgenta, relateaza Reuters si AFP. UPDATE ORA 11:30:Cinci persoane au fost ucise sambata dupa amiaza intr…

Caz șocant in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de infecție: ”Toata noaptea am...”

10:31, 03.04.2024 - Alerta in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de intoxicație. Nu se știe de la ce a pornit totul, insa parinții sunt panicați și ingrojorați pentru santatea copiilor. Mai mulți profesori au aceleași simptome și nevoie de ingrijiri medicale.

O mondena de la noi a ajuns de urgența la spital! Neatenția a trimis-o direct in sala de operații

23:01, 02.04.2024 - O mondena de la noi a ajuns de urgența pe mainile medicilor, dupa ce un accident casnic i-a umbrit bucuria faptului ca s-a mutat in casa noua. Mai mult decat atat, blondina va fi supusa unei intervenții chirurgicale.

Caz șocant in Galați! O femeie a ajuns in coma la spital, dupa ce a luat mai multe pastile paracetamol

12:35, 02.04.2024 - O femeie a fost la un pas de moarte, dupa ce a luat mai multe pastile de paracetamol. Acesteia i s-a facut rau și a fosrt dusa la spital, in coma. Femeia credea ca este racita, astfel ca a luat pastile fara sa aiba prescripție medicala.

15 deținuți au ajuns de urgența spital dupa ce li s-ar fi otravit mancarea; doi dintre ei sunt in pericol de moarte

17:20, 28.03.2024 - Cel puțin 15 deținuți din penitenciarul HMP Lewes  - o inchisoare locala  situata in East Sussex, Anglia - au ajuns de urgența  in spital dupa  ce li s-a facut rai brusc, dupa masa. Doi dintre ei fiind in pericol de moarte. Autoritațile investigheaza o posibila otravire, avand un debut prea brusc pentru o…

Bebeluș gasit mort intr-o mașina de spalat. Poliția din Vatra Dornei, in stare de alerta maxima

07:15, 19.03.2024 - Tanara nascuse pe 14 martie, acasa, și nu aparea in evidențele medicilor. Ziua urmatoare, a fost nevoita sa mearga la spital din cauza unor probleme de sanatate. Cei care au vazut-o pe femeie și-au dat seama ca tocmai devenise mama și, cand au vazut ca aceasta neaga adevarul, au alertat poliția. Oamenii…


Ce parere ai despre aceasta stire?