Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei adolescenţi din China şi-au omorât un coleg în bătaie, apoi i-au ascuns cadavrul într-o seră

Publicat:
Trei adolescenţi din China şi-au omorât un coleg în bătaie, apoi i-au ascuns cadavrul într-o seră

Trei adolescenti din China risca pedeapsa cu moartea pentru ca au omorat in bataie un coleg de clasa, de 13 ani. Crima a avut loc luna trecuta in orasul Hebei. Camerele de supraveghere din zona l-au surprins pe baiat cu scuterul sau, inconjurat de colegii care vor deveni ucigașii lui. Dupa doar o ora de la filmare, telefonul lui s-a stins, alertandu-i astfel pe parinti, care au inceput sa-l caute. Douazeci și patru de ore mai tarziu, poliția a descoperit trupul baiatului acoperit de o prelata intr-o sera abandonata. Cei trei au fost arestați a doua zi. Ei isi batusera colegul pana il desfigurasera.…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol si foto: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima misterioasa! Detalii tulburatoare din ancheta legata de moartea unui roman in Italia

13:55, 23.07.2024 - Moarte invaluita in mister, in Italia! Cadavrul unui roman a fost descoperit in portbagajul unui unui autobuz, in orașul Viale Sant’Angelo, Calabria. Trupul neinsuflețit al acestuia era intr-o stare avansata de descompunere. Anchetatorii iau in calcul mai multe ipoteze in acest caz.

Crima la Vaslui: Doi concubini care au ucis un barbat și i-au ascuns cadavrul in geamantan au fost prinși la Brașov

08:05, 17.07.2024 - O femeie in varsta de 27 de ani și concubinul ei, in varsta de 32 de ani, acuzați ca au ucis un barbat de 36 de ani, apoi i-au ascuns cadavrul intr-un geamantan, abandonat pe marginea drumului din Pungești, județul Vaslui, au fost prinși in Brașov, marți

Crima ingrozitoare la Sibiu. Un tanar a fost omorat in bataie de parinții fetei cu care urma sa se intalneasca

17:15, 15.07.2024 - Un tanar, in varsta de 28 de ani, a fost ucis in bataie de mama și tatal unei tinere de 19 ani, cu care venise sa se intalneasca, in locuința acesteia, din Arpașu de Jos, județul Sibiu.

Acces Direct. Moartea lui Madalin, tanarul din Olt, crima sau accident? De ce crede familia ca ar fi fost, de fapt, impins spre copac

22:00, 08.07.2024 - Pe 11 iulie se implinesc trei luni de cand Madalin a sfarșit tragic, dupa ce a urmarit mașina in care se afla iubita lui și pe tanarul cu care adolescenta ar fi avut o relație. La trei luni de la tragedie, familia spune ca are inca o mulțime de intrebari și crede ca, de fapt, tanarul ar fi fost impins…

Proxenetii care au omorat o prostituata si i-au ascuns cadavrul intr-o remorca au fost trimiși in judecata. Femeia a fost ucisa cu salbaticie.

18:55, 08.07.2024 - Cei trei proxeneti acuzati ca au ucis-o pe femeia de 31 de ani gasita intr-un geamantan, intr-o remorca in parcarea unui bloc din Oradea, au fost trimiși in judecata in stare de arest preventiv.

Ce pedeapsa a primit barbatul care a ucis-o pe fetița iubitei sale și i-a ascuns cadavrul intr-o canapea

13:55, 01.07.2024 - Marcel Serbuc, barbatul care a ucis-o pe fetita concubinei sale si i-a ascuns cadavrul in lada unei canapele, a fost condamnat definitiv luni de Curtea de Apel Bucuresti la 26 ani inchisoare pentru omor calificat si talharie, informeaza Agerpres. 

China ii amenința pe secesioniștii taiwanezi cu pedeapsa cu moartea

00:01, 22.06.2024 - China a inclus pedeapsa cu moartea in cazurile „deosebit de grave”, cuprinsa in directive judiciare facute publice vineri cu privire la sanctiuni penale prevazute impotriva unor sustinatori „ireductibili” ai independentei Taiwanului, potrivit presei de stat, relateaza AFP, preluat de News.ro.

Crima oribila in Capitala, comisa de un baiat in varsta de 16 ani si amicul sau. Au omorat un om in bataie, in Crangași: "I-au dat cu bata"

12:41, 15.05.2024 - O crima oribila s-a petrecut noaptea trecuta langa un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat in varsta de 47 de ani a murit dupa ce a fost batut de doi indivizi, in varsta de 16 și 20 de ani. 


Ce parere ai despre aceasta stire?