Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trăim în era Photoshop-ului. Imagini șocante cu celebre modele Instagram, în mediul online și în realitate. FOTO

Publicat:

Nu e niciun secret ca foarte multe persoane apeleaza la minunile tehnologiei moderne pentru a arata cat mai bine... in imagini. Asta este și marea problema. Atunci cand te transformi in altcineva, realitatea care ramane este una dura.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marilu Dobrescu dezvaluie procedura secreta. Cum s-a chinuit ani de zile!

10:10, 22.04.2024 - Marilu Dobrescu dezvaluie procedura secreta. Cum s-a chinuit ani de zile! Marilu Dobrescu se bucura de succes in mediul online. Doar pe Instagram, comunitatea ei a depașit jumatate de milion de urmaritori. In ultimele luni, ea a tot vorbit in mediul online despre o procedura secreta. Fanii s-au intrebat…

In mediul online au aparut imagini uimitoare cu un sat fantoma din Turcia

00:06, 09.04.2024 - Imagini impresionante cu un sat scufundat din Turcia au fost surprinse de scafandrul și fotograful Tahsin Ceylan. Ruinele vechiului sat Savasan, parțial inundat, au fost fotografiate de Ceylan. Satul, care a fost scufundat pentru construirea barajului Birecik, se umple treptat de apa și a devenit o…

MEDIUL ONLINE Romania demonstreaza o prezența puternica pe internet

14:35, 06.04.2024 - Platformele de social media sunt in creștere rapida in Romania, cu Facebook, Instagram și TikTok avand un impact semnificativ. The post MEDIUL ONLINE Romania demonstreaza o prezența puternica pe internet first appeared on Informatia Zilei .

Cu cat iși vinde Bianca Dragușanu apartamentul din Dubai. Ce anunț a facut in mediul online

17:01, 01.03.2024 - Bianca Dragușanu a luat decizia de a-și vinde apartamentul de lux din Dubai pe care l-a cumparat in urma cu aproximativ doi ani. Diva a publicat anunțul pe contul sau de Instagram, dezvaluind suma pe care trebuie sa o achite viitorul proprietar.


Ce parere ai despre aceasta stire?