Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Traian Ogagau nu mai vrea sa candideze la Primaria Sangeorz-Bai!

Publicat:

a tinut sa comenteze intr-o emisiune la zvonurile legate de o noua candidatura la Primaria Orasului Sangeorz-Bai. El a anuntat ca nu va mai candida deoarece a pierdut in urma cu patru ani, din motive bine cunoscute de sangeorzeni. Totusi, daca sangeorzenii il vor dori ca si primar e dispus sa intre in lupta ca independent.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

CONSULTARI CU LIDERII Ciolacu și Ciuca se hotarasc greu sa candideze la prezidențiale

13:56, 13.06.2024 - Nicolae Ciuca, a declarat miercuri, la sediul partidului, ca poate spune cu toata responsabilitatea ca PNL va avea propriul candidat la prezidentiale. The post CONSULTARI CU LIDERII Ciolacu și Ciuca se hotarasc greu sa candideze la prezidențiale first appeared on Informatia Zilei .

Ciuca, dezvaluire-șoc la Timișoara: Am discutat cu Fritz sa candideze din partea PNL

13:21, 28.05.2024 - Dominic Fritz ar fi putut sa fie candidatul liberalilor daca s-ar fi inscris in PNL, reiese din declarațiile președintelui formațiunii, Nicolae Ciuca. Cei doi au avut o discuție in cursul anului trecut. „Oricine voia sa intre in PNL și sa se alature valorilor PNL era binevenit. Sigur ca da (am avut…

Diana Șoșoaca insista sa candideze la Primaria Capitalei - Documente suplimentare depuse la Biroul Electoral

19:30, 30.04.2024 - Senatoarea Diana Șoșoaca, președintele partidului SOS Romania, insista sa candideze la Primaria Capitalei, dupa ce dosarul de candidatura i-a fost respins pentru ca a depus suficiente semnaturi valabile.STIRIPESURSE.

Catalin Cirstoiu spune direct ca ii pare rau ca nu l-a ascultat pe Traian Basescu și a acceptat sa candideze (VIDEO)

19:10, 19.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, recunoaște ca regreta faptul ca a acceptat sa candideze, in ciuda sfaturilor contrare primite de nașul sau, Traian Basescu, și de la tatal sau.

FOTO: Legendarul fotbalist Gabi Balint, cetațean de onoare al orașului Sangeorz

20:20, 13.04.2024 - Fotbalistul Gabi Balint a primit astazi distincția de Cetațean de onoare al orașului Sangeorz Bai, orașul sau natal. S-a intamplat cu prilejul inaugurarii stadionului. La eveniment au participat și foștii coechipieri ai lui Gabi Balint – Marius Lacatuș și Miodrag Belodedici. „Noul Complex Sportiv din…

Anunțul facut de ANI. Cine are trei ani interdicție sa candideze

12:55, 09.04.2024 - Anul 2024 este unul electoral, iar primele alegeri sunt cele locale și europarlamentare, care vor avea loc in data de 9 iunie. In acest context, reprezentanții Agenției Naționale pentru Integritate (ANI) au facut, marți, unele precizari.

Nicolae Ciuca, reacție dupa ce Rareș Bogdan 'l-a obligat' sa candideze la prezidențiale: 'Daca partidul va solicita, voi proceda ca atare'

12:10, 01.04.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat luni despre candidatura la alegerile prezidentiale, ca daca partidul va solicita acest lucru, partidul este suveran in astfel de situatii si va proceda ca atare. Presedintele PNL a fost intrebat la sediul partidului cum comenteaza declaratiile prim-vicepresedintelui…

Catalin Cirstoiu a vorbit cu Traian Basescu inainte de a accepta sa candideze la Primaria Bucuresti: "Foarte buna intrebarea!"

14:20, 20.03.2024 - Catalin Cirstoiu, candidatul oficial al coalitiei PSD-PNL pentru Primaria Bucuresti, a recunoscut, astazi, la conferinta de lansare a candidaturii, ca a discutat cu nasul sau, Traian Basescu, inainte de a accepta propunerea coalitiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?