Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGIC! Un bebeluș din Slobozia a murit după ce a înghițit o jucărie

Publicat:

Caz tragic într-o familie din raionul Slobozia. Fetița de 11 luni a murit dupa ce a înghițit o jucarie

Nenorocirea s-a produs pe 31 august. Copilul a fost unul dorit și mult așteptat de familie, iar parinții mereu aveau grija de el. Într-o clipa de neatenție fetița a înghițit o minge de silicon cu diametrul de 4 cm, produsa în China.

Parinții au chemat imediat ambulanța, iar micuța a fost transportata la spital, unde a suportat o intervenție chirurgicala.



Deși medicii au depus toate eforturile, pe 7 septembrie micuța…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Unul dintre suspecții in moartea Dankai, fetița de 2 ani din Serbia, a MURIT in inchisoare

14:35, 07.04.2024 - Acesta a murit in secția de poliție din Bor, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne, citat de B92 TV. Suspectului i s-ar fi facut rau la primele ore ale dimineții și in ciuda intervenției rapide a medicilor din Bor, acesta a murit, din cauze naturale.Procurorii au dispus efectuarea unei autopsii la…

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Autoritațile mexicane in fața unei tragedii: ancheta asupra rasturnarii fatale a unei barci cu migranți chinezi

02:50, 01.04.2024 - Autoritațile mexicane investigheaza moartea a opt migranți chinezi dupa ce barca lor s-a rasturnat, informeaza Rador Radio Romania. O barca ce transporta migranți chinezi s-a rasturnat in largul coastei statului mexican Oaxaca. Opt migranți au murit in urma incidentului, iar autoritațile mexicane…

Sfarșit tragic pentru un roman care urma sa se intoarca in țara, la familie. Barbatul in varsta de 50 de ani a murit in Italia, in timp ce incarca TIR-ul

18:05, 27.03.2024 - Un barbat care urma sa vina in Romania, la familie, a murit marți dimineața. Era plecat la munca in Italia, atunci cand a sfarșit tragic. Inițial, s-a spus ca ar fi vorba despre un accident de munca, asta pentru ca s-a stins din viața in timp ce incarca TIR-ul, intr-o parcare.

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Sfarșit tragic pentru o familie de romani din Italia! O mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu devastator / FOTO

11:40, 15.03.2024 - Tragedia a lovit o familie de romani stabilita in nordul Italiei, intr-o noapte aparent liniștita, dar care s-a transformat in coșmar. O mama și cei trei copii ai sai au fost rapuși de flacarile unui incendiu devastator, care le-a cuprins locuința din Bologna.

O fetița de 7 ani a murit dupa ce a fost acoperita de nisip in timp ce sapa o groapa pe o plaja din Florida

14:25, 21.02.2024 - Fetița a fost acoperita de nisip și a murit, marți, la spital, dupa ce groapa adanca pe care o sapa impreuna cu un baiețel de 8 ani s-a prabușit peste ambii copii, pe o plaja din sudul Floridei, SUA, relateaza ABC News.„Echipajele de urgența care au raspuns apelului l-au gasit pe baiat, ingropat pana…


Ce parere ai despre aceasta stire?