Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la nunta. O tanara a murit dupa ce a furat mireasa

Publicat:

Tragedie noaptea trecuta la Smardan. O tanara de 18 ani a murit, iar alta de 19 ani a juns in stare grava la spital dupa ce s-au rasturnat cu masina pe drumul dintre Smardan si . Cele doua fete se aflau, una la volan si cealalta pe scaunul din dreapta al unei masini ce facea parte dintr-un convoi de masini cu tineri ce furasera mireasa de la o nunta. Dupa ce au furat mireasa, tinerii au dus-o la discoteca la Smardan, iar in jurul orei 1.00 se intorceau la nunta, la . La un momendat, soferita de 18 ani, din cauza vitezei excesive si a lipsei experientei a pierdut controlul…

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldebuzau.ro…  

Sursa articol: jurnaluldebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de 4 ani a murit dupa ce a sarit in fața unei mașini, in Oraștie

10:15, 27.04.2024 - O fetita de patru ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Targu Jiu: Doi tineri, un barbat și o femeie, au furat motorul unei mașini

13:05, 02.04.2024 - Doi tineri, un barbat și o femeie, au furat motorul unei mașini, la Targu Jiu. Polițiști din cadrul Politiei Municipiului Targu Jiu au fost sesizați ieri de catre un barbat de 49 de ani, din comuna Sacelu, despre faptul ca, la data de 9 martie, persoane necunoscute i-ar fi sustras un motor auto, din…

Cum a reacționat Oana Moșneagu acuzata ca „l-a furat” pe Vlad Gherman de la fosta iubita. Actorii se pregatesc de nunta

17:45, 10.03.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta, dar internauții nu au depași fosta relația a actorului. Cum i-a raspuns actrița unui fan care a acuzat-o ca „l-a furtat” pe fostul iubit al Cristinei Ciobanașu.

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Tragedie in lumea muzicii: Un talent promițator a murit intr-un accident, la numai 32 de ani

22:26, 17.02.2024 - ”Astazi, 17 februarie, in jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați sa intervina la un accident rutier produs in localitatea Dumbravița.La fața locului, polițiștii au stabilit faptul ca un barbat in varsta de 32 de ani, din Dumbravița, in timp ce conducea un…

Explozie devastatoare in Braila! Un barbat a murit. Trupul sau a fost gasit carbonizat

13:35, 09.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Braila. Un barbat a murit, dupa ce o cisterna a explodat. Trupul sau a fost gasit carbonizat in cabina in care lucra. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Poliția face cercetari.


Ce parere ai despre aceasta stire?