Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Vietnam. Inundaţiile şi alunecările de teren fac zeci de victime

Publicat:

, o provincie situata la 470 kilometri nord-vest de capitala Hanoi, a fost cel mai puternic lovita de intemperii, cu 12 morti, dintre care doi copii, a declarat oficialul local .

Majoritatea victimelor s-au inecat sau au fost ingropate de alunecarile de teren declansate de ploile abundente de sambata, a precizat Quang pentru Reuters.
 
"In urmatoarele zile sunt prognozate mai multe ploi si ma tem ca numarul victimelor ar putea sa creasca, in conditiile in care 11 persoane sunt date disparute", a completat el.

De asemenea, potrivit aceleiasi…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Inundații in Indonezia: 35 de persoane inca disparute in urma alunecarilor de teren din Sumatra

11:45, 15.05.2024 - Continua cautarile a inca 35 de persoane disparute in urma inundațiilor și alunecarilor de teren din provincia indoneziana Sumatra de Vest. Bilanțul victimelor dezastrului din weekend a crescut la 58 de morți, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Coreea de Sud va amenda distribuitorii de alimente pentru reducerea dimensiunii produselor fara anunțarea clienților

13:06, 03.05.2024 - Autoritatea pentru concurenta din Coreea de Sud (FTC) a anuntat vineri ca producatorii si distribuitorii de alimente vor fi obligati sa ii instiinteze pe cumparatori daca au redus dimensiunea produselor lor. In caz contrar vor fi amendati cu pana la 10 milioane de woni (7.300 de dolari), transmite Reuters,…

Situație dramatica in Tanzania: inundațiile și alunecarile de teren din țara au ucis peste 150 de persoane

03:51, 26.04.2024 - Inundațiile și alunecarile de teren din Tanzania au ucis peste 150 de oameni. Anunțul a fost facut de premierul tanzanian Kassim Majaliwa. Zeci de mii de gospodarii au fost afectate, informeaza Mediafax.

Inundații in Afganistan:Bilantul deceselor a urcat la cel putin 50 de persoane

15:10, 16.04.2024 - Inundatiile provocate de ploile torentiale care au cazut in ultimele patru zile in Afganistan au dus la decesul a cel putin 50 de persoane, a anuntat marti Autoritatea pentru managementul dezastrelor din aceasta tara, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

Cel puțin 12 persoane decedate și peste 50 disparute, dupa o alunecare de teren provocata de precipitații extreme in R.D. Congo

14:20, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unei ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, informeaza Agerpres, potrivit Reuters.

Inundații in Rusia. Situație critica la Orsk, unde patru persoane au murit și cateva mii au fost evacuate, dupa ruperea unui baraj

17:11, 07.04.2024 - „O situatie critica s-a dezvoltat in orasul Orsk", a declarat, duminica, ministrul rus pentru Situatii de Urgenta, Alexander Kurenkov, la doua zile dupa ruperea unui baraj, eveniment care, in plina perioada de topire a zapezii, a condus deja la evacuarea a cateva mii de locuitori, relateaza agenția…

Salvatorii cauta supraviețuitori, dupa alunecarile de teren și replicile cutremurului din Taiwan

10:55, 04.04.2024 - Autoritațile incearca sa ajunga la peste 650 de persoane blocate de cutremurul din Taiwan care a ucis cel puțin noua persoane și a ranit aproximativ 1.000 de persoane, noteaza The Guardian.

Ultima ora: Noua persoane, suspectate de legatura cu autorii atentatului de la Moscova, reținute in Tadjikistan

13:50, 29.03.2024 - Noua persoane, suspectate de legatura cu autorii atacului terorist de la Moscova, au fost reținute in Tadjikistan. Anterior, patru barbați, toți identificați ca fiind cetațeni ai Tadjikistanului, au fost arestați și acuzați in Rusia de comiterea atacului, informeaza Mediafax. Autoritațile din Tadjikistan…


Ce parere ai despre aceasta stire?